100.000

Danas slavim mini jubilej – 100.000 klikova (do sada sam objavio 239 članaka). Ovaj tjedan ih je bilo više od 3.500, što daje dnevnu posjećenost od 500 čitatelja. Nije loše, ali siguran sam da Vi možete i bolje. Nisam se bavio web marketingom, već ako Vam se sviđa što i kako je ovdje napisano, preporučite svojim stolnoteniskim prijateljima. Lako je zapamtiti, rama, kao margarin, i iza toga .hr. Polako se prelaze granice Hrvatske, a Google pokazuje od kuda se sve traži. Najviše iz susjedstva, BiH i Srbije, ali ima i egzotičnih posjetitelja, npr. iz Japana. Žao mi je što ih nema više iz Crne Gore, Makedonije, Slovenije, ali valjda je tamo takvo stanje u stolnom tenisu. Možda je to posljedica ovih kriznih i recesijskih vremena, kako bi to rekao naš gradonačelnik, sa privremenim prebivalištem u Remetincu.

google.hr 71
google.rs 12
google.com 9
google.ba 4
google.co.jp 2
google.si 2
google.com.tr 1
google.co.id 1

U Rusiji se igrao ITTF Pro Tour, na kojem je, bez sudjelovanja kineskih igrača, pobijedio Koki Niwa. Nije igrala ni većina njemačkih igrača, jer se istovremeno odigravalo redovno kolo njihove lige. Najveće iznenađenje je plasman Engleza Paula Drinkhalla u finale, prije toga je pobijedio Marcosa Freitasa i Dimitrija Ovtcharova.

Istovremeno se u Kini igralo nacionalno prvenstvo, na kojem su kod muških pobijedili ekipno Shangai, sa Xu Xinom, a pojedinačno Fan Zhendong. Ubuduće ću znatno manje pratiti kineska natjecanja, jer “namještaju” rezultate, što je degutantno. Ovom prilikom, slike njihovih reketa sa kontrole.

Fan Zhendong:
Fan_Zendong-FH.jpg
Fan_Zendong-BH.jpg

Xu Xin:
Xu_Xin-FH.jpg
Xu_Xin-BH.jpg

Zhang Jike:
Zhang_Jike-FH.jpg
Zhang_Jike-BH.jpg

Baš sam na Ebayu pratio aukciju za povijesno drvo Butterfly Jonyer-H, sa metalnom oznakom na dršci. Rabljeno, ali u dobrom stanju, postiglo je cijenu od cca. $115,  preko 700.00 kn. Stara drva su vani još uvijek na cijeni. Ne znam da li kupac misli igrati sa njim ili je u pitanju kolekcionar. Sada se nudi Butterfly Pohoralek.

Butterfly_Pohoralek.jpg

Ovaj blog je slavljenički, trič-trač, ništa konkretno. Ali, već imam osmišljene teme o legendarnim Yung travama (od modela 638 napadačima se tresu gaće), Tipovima guma i njihovom optimalnom lijepljenju, Fizičkoj pripremi …