Cjenik 02.04.2015.

Nema baš puno novog, ali uvijek se nađe nešto:

1. Gume

  • Giant Dragon Storm su tensori sa srednje tvrdom poroznom spužvom i hvatljivim topsheet-om, po 140 kn, u obe boje i debljinama 1.7/1.9/2.1.
  • Na lageru je priličan broj rabljenih, od profića otkupljenih, guma Butterfly Tenergy 05 2.1 crvena/crna, u osrednjem stanju, po 150 kn. Profići kratko igraju s gumom, najduže mjesec dana, pa se na sredini vide pipci, ali je u potpunosti zadržan grip (površinska hvatljivost), te je pogodna za igranje cijele sezone rekreativca. Ima i jedna crvena, kao nova, po 200 kn.

Giant Dragon_Storm.jpg

2. Drva

  • Za napadače tu je Butterfly Zhang Jike ALC (Arylate-Carbon) sa konkavnom drškom po 670 kn, prednost mu je u odnosu na TBS, odnosno ALC, što je nešto lakši, 83 grama, pa tko igra sa 2 Tenergy-ja ili tvrda tensora, a reket mu je pretežak, ovo je prilika.
  • Od sada će na lageru stalno biti drvo GuoYueHua T-2 OFF- sa konkavnom drškom, soft-carbon, optimalna debljina 6.3 mm, težina do 85 g, brzina 7, kontrola 8, vrlo dobro se uparuje sa tensorima srednje tvrdoće, te soft ili medium pips gumama na BH, po ekonomičnoj cijeni od 170 kn.
  • Stigao je i Donic Defplay Senso V3 sa konkavnom drškom po 250 kn, a da se radi o dobrom drvu za lov od stola svjedoči da s njim igra Masato Shiono (Donic maneken).

GYH_T-2.jpg

3. Ostalo

  • Stigle su celuloidne loptice, jer ove plastične treba izbjegavati do daljnjeg, i to Stiga Competition 3* bijele po 8 kn, u kutijama po 3 komada, te Banda Ballistic 3* narandžaste po 5 kn, rinfuza, pa se može uzeti proizvoljan broj. Stiga je u jednom trenu “pojela” Bandu, pa je to sada u stvari ista firma.
  • Nove su i dvostruke crveno-crne futrole za rekete od Spinlorda po 90 kn i crne od Butterfly-ja po 100 kn.

Stiga_Competition_Balls.jpg