Jeftilen reketi VI

Ako ste mislili da su Jeftilen reketi V kraj povoljne stolnoteniske ponude, prevarili ste se.

Jeftilen_Reketi_VI

Od danas se nude i Jeftilen reketi VI, u 3 varijante, a sve od njemačkog proizvođača Gewo. U svakoj od njih zastupljene su gume Gewo Raver 1.8 crvena/crna (90 kn/kom), a mogu se vodenim ljepilom (VOC Free) nalijepiti na 3 modela Gewo Power drva, i to ALLround (120 kn), OFFense (140 kn) i Carbon (170 kn), tako da je cijena cijelog reketa, zavisno izabrane verzije, od 300 – 350 kn. Normalno, usluga lijepljenja i rubna traka su gratis.

Zašto izabrati te rekete, a ne one gotove iz prodavaonica sportske opreme (Hervis, Decathlon, Intersport)? Prvo, nalijepljeni su vodenim ljepilom, ručno, kao profesionalni reketi, tako da se s njih gume mogu skinuti za 5 sekundi, dok se za tvorničke rekete koristi epoxy ljepilo, koje onemogućava lako skidanje guma, već je za njihovo uklanjanje potrebno trganje, te brušenje i lakiranje drva. Također, tvornički reketi imaju smanjene glave, u pravilu 152 mm, a ne regularne od 157 mm, poput ponuđena 3 modela. Treća i najveća prednost je znatno kvalitetnije drvo i gume, koje imaju važeću ITTF oznaku.

Ovim modelima reketa postupno će se iz ponude ukloniti modeli Jeftilen reketi I i II, jer ovi su bolji i za igrače povoljniji.