Jeftilen reketi VI

Ako ste mislili da su Jeftilen reketi V kraj povoljne stolnoteniske ponude, prevarili ste se.

Jeftilen_Reketi_VI

Od danas se nude Jeftilen reketi VI, u 3 varijante, a sve od njemačkog proizvođača Gewo. U svakoj su zastupljene gume Gewo Raver 1.8 crvena/crna (12 €/kom), a vodenim ljepilom (VOC Free) se lijepe na jedan od 3 modela Gewo Power drva, i to ALLround, OFFense i Carbon (20 – 22 €), tako da je cijena cijelog reketa, zavisno od izabrane verzije (brzine), od 44 – 46 €. Normalno, usluga lijepljenja i rubna traka su gratis.

Zašto izabrati te rekete, a ne one gotove iz prodavaonica sportske opreme (Hervis, Decathlon, Intersport)? Prvo, nalijepljeni su vodenim ljepilom, ručno, kao profesionalni reketi, tako da se s njih gume mogu skinuti za 5 sekundi, dok se za tvorničke rekete koristi epoxy ljepilo, koje onemogućava lako skidanje guma, već je za njihovo uklanjanje potrebno trganje, te brušenje i lakiranje drva, što traži minimalno sat, dva posla. Kada to i napravite, dobijete drvo vrijednosti 3 €, jer nije napravljeno od stolnoteniskih furnira. Također, tvornički reketi imaju smanjene glave (152 mm), a ne regularne od 157 mm, poput ponuđena 3 modela. Treća i najveća prednost je znatno kvalitetnije drvo i gume, koje imaju važeću ITTF oznaku.

Ovim modelima reketa postupno će se iz ponude ukloniti modeli Jeftilen reketi I i II, jer ovi su bolji i za igrače povoljniji.