LOKI

O kineskom brandu LOKI, na sreću 😀 , nisam prvi koji je na ovim prostorima započeo raspravu. Jedna je, prije par mjeseci, bila na Sokaz forumu, a, otprilike se odvijala ovako:

Dario: “Objavio sam dosta videa i recenzija od kad sam zadnji put stavio nešto na ovaj forum. Ne želim biti dosadan, a pretpostavljam da one koje zanimaju moji videi su se vjerojatno do sad već pretplatili na mom YouTube kanalu i pogledaju ako ih nešto zanima. Tako da i ubuduće ne mislim spamati forum. Ali za ovu gumu ću napraviti iznimku jer mislim da bi ova guma mogla biti stvarno interesantna za dosta rekreativaca. Radi se o gumi Arthur China od kineskog proizvođača LOKI (ja ih od milja zovem Floki). A isto tako slobodno se jave oni koji su čuli za brend Floki, ovaj LOKI. Ili još bolje ako ste isprobali neko njihovo drvo ili gumu.”

Geek: “LOKI (Floki) je legenda, znam jednog koji ima gume na lageru i, štoviše, prodaje, konkretno model Rxton V. To što pisac gornjih redova to ne zna, njegov problem. Tko se z……a s Wang Haoom? Softa, ex lovočuvar Prečkog, sigurno NE, čovjek je proveo više godina proučavajući BH spin s PH gripom. A, tek sresti Wang Haoa, kao trenera, u 1. redu WTT Star Contendera Ljubljana 2023., kao s pravim iz muzeja voštanih figura Madame Tussauds. Taj isti, koji prodaje njegove gume, omogućio je dotičnom da mu se BESPLATNO potpiše na majicu. Još…??? O tome da je probana neka LOKI (Floki) guma je delikt mišljenja. NORMALNO je da su isprobane SVE 😀 .”

Idemo pogledati spomenutu video recenziju gume LOKI Arthur China:

Što to sve firma nudi može se pogledati u katalogu:

U asortimanu imaju i skuplje modele, što možete pogledati na AliExpress-u, poput drva LOKI Honor Yellow ALC.

Kupiti, ne kupiti? To morate odlučiti sami. Nije loše, ali ono što određuje zadovoljstvo svakim proizvodom je vlastito mišljenje o njemu.

Zašto se pojavljuje Wang Hao kao promicatelj branda? Prvo, da nešto zaradi “sa strane”, a nije lako, nakon 20+ godina svakodnevnog treniranja, prijeći u “novi život”, iako se prvotno pojavljuje kao trener. Kako se u tom snašao Zhang Jike opisano je u blogu Uspon i pad. Xu Xin, nakon što se pojavio u ulozi trenera, promovira novu gumu Xuperman Powerplay-X.

Wang_Hao

U čemu je problem većine kineskih stolnoteniskih brandova? Svi u Europi za njih su zanemarivo mali, Njemačka uključena. A, oni bi radili kako su naučeni, na veliko ili s lokalnom dostavom. Zbog toga ne rade svoja skladišta ili distributere, već očekuju da će netko naručiti kontejner robe, te “uložiti” $10000. Koliko je to vjerojatno?

P.S. Pogledajte cjenik ulaznica sa WTT Champions, koji je jučer završio u Frankfurtu, a po snazi je bio slabiji od zagrebačkog ili ljubljanskog (bez Fan Zhendonga i Wang Cuqina). Pobijedio je Lin Yun-Ju.

WTT_Cijene_Ulaznica_Frankfurt