Ljetna ponuda

Bez brige, nisam sebičan, lud, ni napušen. Vidim da je interes za stolnim tenisom na godišnjem minimumu. Svi oni koji su igrali lige, zamoreni su, a ljeto nije idealno vrijeme, puno ugodnije ga je provesti u šetnji, tenisu, bicikliranju… Mnoštvo dvorana nije klimatizirano. A, i općeniti interes za stolnim tenisom je u padu, nikom nije stalo. No, za sve one koji nisu potpuno izgubili interes, pripremljene su 2 akcijske ponude. Jer, sada je vrijeme za isprobati nove gume, drvo, obući majicu od mikrofibre, koja neće nakon 15 minuta biti za cijeđenje i sušenje.

Evo što se nudi:

Ljetna_ponuda

Cijene guma su za par (2 gume), moguće je uzeti samo jednu. Slike majica su simbolične, što znači da u svim veličinama nema svih modela, već nekih drugih. Brojevi Butterfly tenisica su mali, a za veće (do 46.5) na zalihi su Mizuno, Asics, Stiga, Li-Ning, Gewo, Tibhar…

Za igrače s travom istaknuo bi 2 novosti, idealne za probu u ljetno vrijeme, a s najboljim preporukama iz testnog centra u Fužinama:

S&T Hellfire X OX (za lov od stola) – 42€
Der Materialspezialist Spectre OX (za blok na stolu) – 42€ (sporija, trajnija i sigurnija od Spinlord Dornenglanz OX)

Pogledajte ovaj FH “spin” sa Spectre travom:

Iz “doktorske” tvornice Dr Neubauer sada su na zalihi svi modeli najpoznatijeg propadajućeg softa (gume s kratkim pipcima) Killer i to na redovnoj spužvi, Soft, Pro, Pro Evo i Extreme, sve po 38€.

Nove gume, za profiće, bolje kvalitete od običnih, u omotu (u ponudi je samo 1 par, zajedno 125€ – ušteda 15€):

Butterfly Tenergy 05 2.1 crna – 55€
Butterfly Dignics 80 2.1 crvena – 72€

U akcijskoj ponudi su i rabljene gume od profića, sa svih spužvi je skinuto ljepilo, u max debljini, topsheet repariran, rezane na standardnu glavu 157 mm:

Butterfly Dignics 05 crvena – 35€
Butterfly Dignics 09C crna – 35€
Butterfly Tenergy 05 crvena/crna – 25€
Butterfly Tenergy 19 crna – 25€
Tibhar Infinity MX-P crvena – 25€ (preporuka, kvalitetom napravljene za profiće!)
Tibhar Evolution MX-P crvena/crna – 20€
Gewo Nexxus SuperSelect EL 50 zelena/crna – 30€ (preporuka, vrlo malo igrane!)

Cijene rabljenih guma su manje od polovice redovne, npr. Butterfly Dignics je 80€, Tenergy 60€… Normalno, broj guma je ograničen, prema tome, tko prije nazove, izabere bolju gumu… Neke, kao Tibhar Infinity, nisu u slobodnoj prodaji, samo za sponzorirane igrače.

Kako naručiti? Nazvati 095/8165-851, poslati SMS, mail, WhatsApp, Viber ili Messenger poruku.

P.S. U pripremi i za objavu su blogovi o Butterfly Viscaria drvima, novim modelima Mizuno tenisica za 2023., gumi Butterfly Dignics 09C, ali čemu pisati kada nitko ne čita…

Novosti za 2020.

Sigurno, zbog Koronavirusa, 2020. neće ostati zabilježena u stolnoteniskoj povijesti po sportskim dostignućima, jer prolongirano je Svjetsko prvenstvo u Busanu, te Olimpijske igre u Tokiju, neka nacionalna prvenstva su otkazana (naše), neka odigrana (njemačko), a neka prekinuta (srpsko muško finale, zbog zaraze jednog od igrača)… Nije bolje ni u mlađim kategorijama, gdje je otkazano Prvenstvo Hrvatske, a Europsko juniorsko i kadetsko prvenstvo, koje se trebalo igrati u Zagrebu, odgođeno je za rujan, iako je pitanje da li će se i tada moći odigrati. Zaraze nisu pošteđeni ni veterani, dapače, oni su najviše izloženi, pa je, za svibanj slijedeće godine premiješteno Svjetsko prvenstvo u Bordauxu (Francuska), na kojem je trebalo nastupiti 5400 igrača. Neka prvenstva (Sokaz) su prekinuta, a tek manja gradska (Vinkovci, Ploče) odigrana. No, za stolnotenisku industriju (proizvođače opreme) virus kao da i ne postoji, oni idu svojim tokom, prema višegodišnjim planovima, a u stalnoj želji za (super)profitom. Izbacuju nova drva, gume, loptice, tenisice i dr., a druge pak, koje su po njihovom mišljenju pala ispod željene profitne margine povlače iz proizvodnje. Pa, što je to novog, a dio, koji ovdje neću ponavljati, već je predstavljen u blogu Gumene novosti za 2020.

Kod drva nastavlja se trend tvrđeg, bržeg i skupljeg, što pokazuje i novost DHS H301X, drva koje ima novi tip Arylate-Carbona postavljen na deblju srednjicu, a uz to je i dodatno stvrdnuto u odnosu na “stari” model H301, debljine je 5.9 mm i standardne težine od 89 grama. Drvo je “fakat” brzo, a svakako, namijenjeno za natjecatelje i tek manji broj ponajboljih rekreativaca. Dobra vijest je i da nije znatno skuplje, kod nas je 520 kn, posebno kada je usporedimo sa najnovijim modelom Stiga Legacy Carbon, koje je €210.00. U “cijeloj priči”, Butterfly, nakon što je prestao raditi drvo Michael Maze (ALC), s kojim još uvijek igra znatan broj igrača (€99.90), nadomjestio ga je s Freitas ALC po €179.90. Sada je iz prodajnog programa za Europu maknuo i legendarno Timo Boll Spirit (TBS), koji je bio “samo” €129.90, pa tko hoće drvo tog tipa najbliže je Timo Boll ALC po €169.90.

DHS_H301X

Kod guma nastavlja se “hvatljivi” trend, što ima veze i sa prethodnim pasusom, jer te treba, zbog otpora topsheet-a, dodatno “pogurati” bržim drvima. Što je u trendu? Butterfly, nakon što je izdao gumu Dignics 09C, od sutra u prodaju pušta i “okljaštrenu” verziju zvanu Aibiss (€44.90), nešto kao što je Rozena u odnosu na Tenergy. Suština je vidljiva u prikazu performansi i cijena, znači nova guma je jeftinija, tvrđa, sporija i proizvodi manje spina. E, sada, zašto bi je netko kupio meni nije jasno, ali valjda u Japanu imaju bolje stručnjake koji znaju odgovoriti i na to pitanje.

Butterfly_Dignics_09c
Butterfly_Aibiss_4
Butterfly_Aibiss_2
Butterfly_Aibiss_3

Na istom trendu (tvrdo i hvatljivo) su i nove gume iz Donic-a BlueGrip C1 i C2, identične Rakza Z (Hard) iz Yasake ili Omega VII China Guang i Ying iz XIOM-a. Interesantno, XIOM je naprijed navedene maksimalno “nabrijao” s cijenom, tako da još ne zna da li će ih prodavati u Europi, dok slične, a jeftinije modele Oza i Tau II prodaje samo kosookima. Jer, kao, mi Europljani imamo “punooo” novaca, pa nije red da nam ga oni ne uzmu. Svašta!

XIOM_Tacky_Rubbers

Iz DHS-a  je izašla guma Hurricane3 tvrdoće 37, za backhand, ali za igru s njom treba imati perfektnu dinamiku, kao Fan Zhendong, koja kod protivnika i gledatelja ostavlja “osjećaj” kao da je lopticu udario kopitom. Po DHS “načinu”, guma je dostupna sa sve 4 verzije spužve, za staro lijepljenje, Neo, Provintial i National.

DHS_H3_37

Nove su i loptice XIOM V 40+, okrugle su, manje hrapave, nove ne ostavljaju trag (plastičnu prašinu) na gumi, ali imam osjećaj da prije postanu glatke. Cijena: 8 kn/kom.

XIOM_V_Ball

Što još ima novog? Pa, npr. Gewo je izdao tenisice Smash XG Pro, relativno dobre, kod nas su 300 kn.

Gewo_Smash_XG_Pro

Tenisice – ekspertni pristup

Do sada je o tenisicama, iza reketa najvažnijoj opremi svakog stolnotenisača, pisano u slijedećim blogovima:

Zašto su kvalitetne tenisice važne? One omogućuju brz i pravovremen dolazak do loptice i izvođenje udarca. Ako tenisica proklizava, to će dovesti do kašnjenja na lopticu i neprisiljenih grešaka, a zna se, u stolnom tenisu svaka je stotinka važna. Npr. igrač će doći do loptice da izvede kontru, no ako je, zbog kašnjenja, loptica već pala ispod visine mrežice, izgubiti će poen. Neodgovarajuće tenisice prouzročiti će i povećanu mogućnost ozljede, npr. pucanja Ahilove tetive (“slučaj” Karakašević u njemačkoj ligi). Pogledajte kako izgledaju 2 poena profesionalca i koliko je tu pokreta nogu:

Koje tenisice najčešće koriste igrači po našim dvoranama? Pa, većinom one koje nisu dizajnirane za stolni tenis, već za tenis, trčanje, mali nogomet, fency-shmency (za hodanje gradom)… Zašto te ne valjaju? Tenisice za jogging napravljene su da apsorbiraju pokrete naprije – nazad, kakvi su u trčanju, ali ne i za lateralne (bočne) pokrete, koji su najčešći u stolnom tenisu. I sam sam neko vrijeme koristio takve i nakon svakog treninga osjećao bolove u kukovima. Dio igrača koristi indoors (dvoranske) tenise, koje nisu dizajnirane posebno za stolni tenis. Koja je razlika? Tenisice za odbojku i rukomet su teže, sa debljim potplatom (đonom), što se vidi kada usporedite Asics modele Gel Spike (dvoranske) i Gel Hunter (stolnoteniske), kod Mizuna Wave Twister i Wave Medal ili Drive. Od stolnoteniskih tenisica, u našim dvoranama, najčešće se vidi zastarjeli model Butterfly WTS-1. Za starije igrače (40+) i one sa povećanom tjelesnom težinom bolje su one više, zbog zaštite Ahilove pete.

Butterfly_WTS-1

Na kraju, još 3 videa o tenisicama, prvi je tak-tak, a ostala dva ekspertna:P.S. Prije neku večer, na pivu, komentirao sam s našim superligaškim trenerom tenisice određenog branda kao loše, a on mi na to kaže: “Slažem se sa svime, ali ne treba zanemariti da im se vezice (žniranci) same odvezuju svaka 2 poena!”.

P.P.S. Tenisice koje se prodaju kao ženske, iste veličine (npr. 42.5 ili 27 cm), u pravilu su pola broja manje od muških.

Tenisice – ostalo

Ako tokom meča stojite cijelo vrijeme na istom mjestu, kao zacementirani, onda ova tema sigurno nije za Vas. Stajali bosi, u opancima, ribičkim čizmama ili bilo čemu drugom, svejedno, obuća sigurno neće doprinijeti Vašoj igri. No, ako se tokom igre krećete, a ne daj Bože još i trčite, tenisice su važan dio opreme. Do sada su ovdje spomenute tenisice Adidas, Asics, Gewo, Mizuno, Mizuno – novi modeli… Danas ćemo prikazati dosad neviđeno: Butterfly, XIOM, Leguano. Cijene? Od 200 (Gewo) – 1000 (Leguano) kn.

Tenisice su visoko tehnološki proizvod, pogledajte prezentaciju Adidas Boost tehnologije:

Na linku možete pogledati Butterfly modele koji se nude u njemačkom shop-u. Na žalost, modeli koji su znatno sniženi dostupni su samo u vrlo ograničenom izboru brojeva.

Butterfly_Lezoline_1
Butterfly_Lezoline_2
Butterfly_Lezoline_3

XIOM tenisice su specifičnog dizajna, te većinom žarkih boja, od kojih su arhivski modeli Oscar, Kent i Logan, a najnoviji je Footwork. Kako pipci na đonu prijanjaju i koliko se troše, posebno na taraflexu, ne bih znao ka’sti.

XIOM_Logan
XIOM_Footwork_1
XIOM_Footwork_2

Atipične tenisice Leguano, u kojima igra Kristin Silbereisen, “gura” njemački Schöler + Micke.

Ovdje su video prezentacije nekih od recentnih modela stolnoteniskih tenisica:

Savjete za kupnju i pregled modela daje i Table Tennis Spot.

Kod nas, po dvoranama, najčešće se viđaju Adidas SpeedCourt, te zastarjeli model Butterfly WTS-1, dostupan i u kineskoj “fake” varijanti. Tibhar, Joola, Donic tenisice nisu nešto osobito, a dosta igrača se žalilo da su im se Stigine raspale ubrzo nakon kupnje. Interesantno, znatan broj naših igrača ne “podnosi” tenisice žarkih boja, kakve danas prevladavaju, već klasične bijele, sa crnim ili plavim oznakama.

Butterfly_WTS-1

Tenisice ne valja kupovati “na daljinu”, bez prethodne probe, jer je dosta modela manja u odnosu na broj koji je napisan, a Asics jedan broj veće.

Asics tenisice

Asics

U početnom blogu o tenisicama napisano je da postoje 2 japanska “kralja” – Mizuno i Asics. I, dok su o Mizunu napisana 2 bloga, i to Mizuno i Mizuno – novi modeli, o Asicsu nije napisano još ništa. A, da je navedena tvrdnja o kvaliteti tenisica ispravna, viđeno je u tekstu Najprodavanije u Japanu 2017., gdje Mizuno i Asics drže 8 od 10 mjesta. Respect!

Asics_1
Asics_2
Asics_3

Pa, idemo malo u povijest… Začetnik je 1949. bio Kihachiro Onitsuka, a značenje naziva Asics je “Anima Sana in Corpore Sano” (hrv. Zdrav duh u zdravom tijelu). Prvi sportovi koje su “pokrili” bili su košarka, odbojka i tenis, a današnji oblik korporacija je dobila spajanjem 1977. U sklopu je i Institut za sportsku znanost, a kojim sve tehnologijama raspolažu možete pogledati ovdje. Najpoznatiji dio naziva je oznaka Gel, kao kod Mizuna Wave, tehnologija koja štiti Vaše zglobove.


Za stolni tenis u Europi su dostupni slijedeći modeli, orijentacijske cijene oko 100:

 • Asics Gel-Blade;
 • Asics Gel-Fastball;
 • Asics Gel-Hunter;
 • Asics Gel-Cyberspeed;
 • Asics Gel-Court Control.

Asics-Gel-Blade
Asics-Gel-Fastball

U hrvatskim prodavaonicama mogu se naći modeli dizajnirani za odbojku, rukomet, badminton ili squash, koji su nešto teži, a zbog debljeg i manje savitljivog đona, npr. Asics Gel-Rocket. No, takve tenisice su pogodnije za starije i rekreativce, zbog povišene pete i prevencije ozljeda.

Asics-Gel_Rocket

Koja je razlika između Asics i Mizuno tenisica? U pravilu, Asics ima puno uži kalup, za one sa uskom nogom.

Božićna akcija – Gewo

U suradnji sa našim partnerom Gewo pripremili smo Vam božićnu akciju. Njeno trajanje je od 01.12. – 25.12. ili do isteka zaliha. Cijena su u pola vanjskih, a na raspolaganju nisu neki “arhivski” modeli guma, već oni najnoviji (Gewo to zove DGC40+ “Dynamic-Grip-Concept“), za plastične loptice. Na primjer, kataloška cijena gume Gewo Hype EL Pro 42.5 kod Schöler & Micke je €46.90, što je preračunato 350 kn, a na akciji su 180 kn. Zastupljeni su svi modeli guma Hype XT Pro, sa većim porama, za više brzine i katapulta, u tvrdoćama 50.0 i 40.0, te Hype EL Pro, sa manjim porama, za više spina, u tvrdoćama 47.5, 42.5 i 40.0. Raspoložive su sve debljine (2.1, 1.9 i 1.7) i boje. Drva su brzine od ALL+ (Zoom Balance), OFF- (Zoom Pro – reinkarnacija Butterfly Primorac Classic) i OFF (Force ARC – kao Butterfly Timo Boll ALC), sva sa konkavnom drškom. Za početnike, tu je ekonomična verzija reketa Champ, 5-sl. drva, na kojeg su zalijepljene mekše gume Gewo Thunderball2 (Brzina: 87, Spin: 100, Kontrola: 106), u debljini 1.8 crvena/crna, koja, svaka posebno, stoji €22.90. Od dijelova, drvo 150 kn, te gume 2 x 170 kn, cijeli reket bi koštao 490 kn. Tenisice Gewo TT-Super, u bijelo-crnoj boji, namijenjene su isključivo za stolni tenis, a imaju jaki grip i na klizavim podlogama (laminat, parket, kamen, pločice i dr.), te su raspoložive u brojevima od 40 – 45. Snizili smo i cijene ručnika Contra Logo u plavo-crnoj boji, čistača za gume, loptica… Pa, sad’ ti vidi, tko je tu socijalno (ne)osjetljiv?

Osigurane su dovoljne količine, posebno za one brze, što je u stolnom tenisu osobito važno.

Reket – Champ 5-sl. drva sa konkavnom drškom i gumama Thunderball2 1.8 crvena/crna – 29 kom. (200 kn)
Gume – Hype XT i EL Pro – 140 kom. (180 kn)
Drva – Zoom Balance (ALL+) – 3 kom. i Zoom Pro (OFF-) – 5 kom. (200 kn), Force ARC (OFF – Aramid-Carbon) – 3 kom. (370 kn)
Tenisice – TT-Super – 9 pari (200 kn)
Ručnik – Contra Logo – 2 kom. (50 kn)
Spray za čišćenje guma sa spužvicom – 15 kom. (30 kn)
Loptice – 3* šavne P40+ – 240 kom. (8 kn)

Gewo_Champ
Gewo_TT-Super

Ugodno božićno šopingiranje želi Vam Gewo.

Gewo_Slogan

Mizuno tenisice – novi modeli

Krenuti ću, kako je to kod mene obično, NEUOBIČAJENO. Ovdje sam već pisao o firmi Mizuno, izdali su nove modele tenisica, a tema je čekala… Ovaj vikend se, u organizaciji STK “Jastreb” iz Jastrebarskog, igrao rekreativni turnir, u njihovoj dvorani, ex kockarnici, što je vidljivo sa donje slike (za zidu su 4 asa, san svakog pokeraša). Pod je ostao iz prethodne namjene, kombinacija tapisona, laminata, parketa i pločica, ne znaš što je gore. Na nogama sam imao Mizuno tenisice, stare barem godinu i pol, 75% amortizirane, koje se uopće nisu klizale. Jučer sam, za usporedbu, za trening obuo stare tenisice Adidas Speed Court, i, iako je u Prečkom taraflex, ove su proklizavale… Što ja tu hoću reći? Mizuno je Mercedes za tenisice, neće se klizati, tokom korištenja neće puknuti vezica ili materijal na peti, razlijepiti se… One su jednako dobre dok god imaju i zadnji milimetar gume na potplatu.

STK_Jastreb

Pa, da napokon vidimo te nove modele…

Mizuno_Wave_Drive_N
Mizuno_Wave_Medal_N

Mizuno je svjetski brand, univerzalna vrijednost, sa kineskim “štihom” (u juanima), sa japanskim (u jenima), sa njemačkim (u eurima)…

Moji savjeti. Nemojte, osim ako uvijek ne igrate u istoj dvorani, na taraflexu, izabrati isključivo stolnoteniski model (Drive, Medal, Plio…). Modeli za ostale dvoranske sportove (badminton, rukomet, squash…) Twister i Stealth imaju deblji potplat (više gume), bolju amortizaciju za tvrde podloge, te će trajati duže, a štititi će i Ahilovu tetivu. Tko voli tenisice sa niskom petom neka uzme one za dvoranski nogomet. Na donjoj slici je potplat od Mizuno Wave Twister 4, na kojoj se vidi japanska pamet, od vrha na cca. 5 cm su napravili žlijeb, kako bi se tenisica tu savijala, a igrač lakše stajao na prstima.

Mizuno_Wave_Twister_Potplat

Da li Mizuno ima dostojnog konkurenta? Da, također dolazi iz Japana, zove se Asics, o kojem ću nekom skorom prilikom. A, sve druge tenisice raznih stolnoteniskih firmi su bez veze, uključivši i najnoviji model Butterfly Lezoline TB, u pastelnim bojama, po “samo” €99,90, kakve na 1. slici nosi igrač okrenut leđima.

Butterfly_Lezoline_TB

Ima li Mizuno mana? Da, to je njihov službeni uvoznik za Hrvatsku, koji je apsolutno neposlovan.

I za kraj, jedna molba. Kada nabavite dobre stolnoteniske tenisice, nemojte u njima hodati van dvorane, šteta je, prebrzo ćete ih nepotrebno uništiti.

Mizuno tenisice

Mizuno
Mizuno_Old
Mizuno_Crista

Mizuno je nastavak priče o tenisicama, koja je do sada objavljena u 1. i 2. dijelu. Kompaniju su pod nazivom Mizuno Brothers Ltd osnovala 01.04.1906. braća Rihachi i Rizo Mizuno, a u Osaki su otvorili svoju prvu prodavaonicu. Danas imaju oko 5400 zaposlenih, a ovdje je slika sjedišta. Pored stolnog tenisa, Mizuno je zastupljen u atletici, golfu, baseballu, nogometu, odbojci, badmintonu …

Mizuno tenisice su ZAKON za stolni tenis, tako da većina slobodnih igrača nosi njihove modele, a posebno treba istaknuti kinesku reprezentaciju. Da parafraziram “Jedan je Mercedes, svi ostali su automobili”, e isto to vrijedi za Mizuno tenisice za stolni tenis.

Poznatiji modeli stolnoteniskih tenisica su (cijene iz japanskog TT-shopa):

 • Crossmatch Plio – €40
  Mizuno_Crossmatch_Plio
 • Wave Drive – €57 – 70
  Mizuno_Wave_Drive
 • Wave Kaiserburg – €49
  Mizuno_Wave_Kaiserburg
 • Wave Twister – €55
  Mizuno_Wave_Twister
 • Wave Medal – €61
  Mizuno_Wave_Medal

Ugrađena Wave tehnologija onemogućava proklizavanje noge:

Mizuno_Wave_0
Mizuno_Wave_1
Mizuno_Wave_2
Mizuno_Wave_3

Najpopularniji model je Wave Drive 8, već godinama ostaje isti, jedino što se mijenja je boja Mizuno zaštitnog znaka (crveni, crni, plavi).

Prodaju oni i gume, dio se proizvodi u njemačkom ESN-u, drva, stolove, te ostalu opremu opće namjene: dresove, trenirke, čarape, torbe i dr. Japanska stolnoteniska reprezentacija tradicionalno je u Mizuno odjeći. Katalog možete pogledati on-line (poželjno znanje japanskog) na slijedećem linku.

Za kraj, pozdrav: さようなら, Sayōnara, Goodbye, Doviđenja.

P.S. I pisac ovog bloga nosi tenisice Mizuno Wave Twister.

Tenisice – nastavak

O tenisicama je na ovom mjestu već dosta napisano, jer po onoj staroj “Cipela glavu (zdravlje) čuva”. U blogu Tenisice opisani su modeli Mizuno Wave Drive i Adidas SpeedCourt, u Cjeniku opisan je novi model XIOM V Tube, a u temi o Adidasu predstavljen je njihov top model Adidas TT Courtblast Pro. Danas su ovdje još jedna recenzija i jedna video prezentacija.

Asics Gel Hunter 2:Butterfly Lezoline Sonic:

Bez dobrog oslonca znatno je povećana mogućnost ozljede, a i nemoguće je povući spin, koji traži prijenos težine s jedne noge na drugu. Često se na rasprodajama kupuju Indoors tenisice koje su namijenjene za rukomet, badminton ili squash, koje su znatno teže, a imaju i preširoke ripne, pa je i proklizavanje češće. Slično je i sa nogometnim tenisicama, koje nemaju odgovarajuću ventilaciju i amortizaciju, a đon je prenizak.

Cjenik 01.07.2014.

Ovaj cjenik izlazi nakon mjesec dana, jer je sezona na kraju, pa je i interes za pinganjem bitno smanjen, svi se “bave” nogometanjem. Slijedeći cjenik će izaći 15.08.2014., kao priprema za novu sezonu. Evo u čemu smo se ponovili:

1. Gume

 • Stigla je po jedna guma svih modela od Dr Neubauera – trava (OX crne), antispinova (crnih), softova (crnih) i backside-a (crvenih) po popularnoj cijeni od 230,00 kn (vani cijena €36,00), pa tko hoće osmisliti i utrenirati svoju “paklenu” kombinaciju za slijedeću sezonu, sada je prilika;
 • NAJNOVIJE, stiglo danas iz Švedske, Stiga Airoc M 2.2 crvena/crna, jedan par, vani kataloška cijena €49,90, kod nas samo 250,00 kn;
 • Kineski novi val, Friendship 729 Super FX Large Pores/Soft Sponge 2.2 crvena/crna, na novoj poroznoj spužvi, koji su zadovoljni sa Super FX-om, ali bi htjeli dinamičniju gumu, po ekonomičnoj cijeni od 120,00 kn.

2. Ostalo

Haifu_Seamoon_Booster

Izašle su nove XIOM tenisice V Tube, u florescentno (neon) zelenoj i narančastoj boji. Tenisice su vrhunske izrade, što je vidljivo sa fotki, imaju ventiliranje, hlađenje i amortiziranje, a fancy-schmancy izgled osigurava da Vaše čokljanje nigdje neće ostati nezamjećeno. Primamo predbilježbe po cijeni od 550,00 kn.

XIOM_Shoes_3
XIOM_Shoes_2
XIOM_Shoes_1

Iako nema veze ni sa čime (možda sa tuningom), na Youtube sam pronašao ovaj šaljivi kućni video: