Butterfly drva za 2015.

Izašao je priličan broj novih drva iz Butterfly-ja. Normalno, barem za sport kojim se mi bavimo, nema nikakvih detaljnih objašnjenja, već samo osnovni podaci o brzini, težini, broju slojeva, osnovna cijena. Zašto i za koga su ta drva bolja od onih prethodnih, ne bih znao kasti (kazati).

  • Innerforce ima 3 nova modela, 3 stara su na rasprodaji, serija se zove Layer, a imaju 5 slojeva drva i 2 sloja “materijala” (Arylate, Arylate-Carbon, Tamca-Carbon), cijene od €119,90 – 159,90. Sloj “materijala” se nalazi bliže srednjici, za razliku od sličnih iz Timo Boll i/ili Zhang Jike serija.
    Butterfly_Innerforce_l_al
    Butterfly_Innerforce_l_alc
    Butterfly_Innerforce_l_zlc
  • Garaydia ima 3 nova modela, uz 3 sloja drva su i 2 sloja “materijala” (Arylate-Carbon, Tamca-Carbon, Zylon-Carbon), cijene od €129,90 – 189,90.
    Butterfly_Garaydia_alc
    Butterfly_Garaydia_t5000
    Butterfly_Garaydia_zlc
  • Hadraw ima 5 nova modela, sve je od drva, 2 modela sa 5 slojeva i 2 modela sa 7 slojeva, na svjetlijima zadnji furnir je koto, koji je mekši, a na tamnima završni furnir je wenge, cijene od od €89,90 – 99,90. Model Hadrawshield je veličine Oversize, a brzine DEF.
    Butterfly_Hadraw_5_vk
    Butterfly_Hadraw_5_vr
    Butterfly_Hadraw_7_sk
    Butterfly_Hadraw_7_sr

“Obnovljeni” su i neki stari modeli iz Timo Boll i Grubba serije… Koga to interesira detaljnije, jer je u misaonom procesu nabave novog drva, sve može pogledati na stranicama Butterfly Deutschland.

P.S. Od Slovenaca sam čuo da u njihovoj Butterfly ovlaštenoj prodavaonici Top Spin radi žena koja nikad nije igrala stolni tenis. Ali, to je nimalo ne sprečava da igračima sugerira koje bi to drvo i gume za njih bile “najbolje”. Na zdravlje!