Cjenik 15.08.2015.

Danas je praznik Velike Gospe, što znači da će se dobar dio naših ljudi vratiti sa mora. Od sutra su najavljene i znatno niže temperature, pa će se lakše pingati. Par zadnjih dana je bilo prestrašno, uglavnom, igrao sam u lokvi vode koja je netom iscurila iz mene. Znači, za rekreativce od sutra počinju pripreme za novu sezonu, dok igrači po klubovima već marljivo treniraju. Za mlađe uskoro počinju turniri HSTS-a, a za seniore Pro Tour natjecanja na kojima igraju naši (Bugarska, Češka, Austrija, Belgija).

Odjel nabave cijelo to vruće ljeto marljivo je radio kako bi Vam ponudio standardni asortiman u dostatnim količinama, a kao UVIJEK ima i novosti. Pa, idemo na njih:

1. Gume

  • iz Japana su stigle po 1 komad backside (glatkih) guma TSP Agrit Speed 2.0 crna po 220 kn (tensor is ESN-a) i klasika Nittaku Hammond 2.0 crvena po 160 kn, super kombinacija za 1 reket, pri čemu FH ima više brzine i spina, a BH kontrole, upareno sa dobrim drvom sve skupa biti će brzo i živo.
  • iz japanskog TSP-a, koji je “zakon” za materijale, stigle su trave TSP Curl P-1R i P-4, te soft TSP Spectol 21. Dosta toga je na brzaka prodano, dio i našem internacionalnom lovcu, ali ima toga još, pa požurite.
  • i još iz Japana, stigle su antispin gume Nittaku Best Anti 1.8/1.3 crvena/crna po 200 kn. Ono što antispin gumu čini boljom od ostalih je kvaliteta spužve, a ova iz Nittaku-a je među najmekšima i najosjećajnijima, pa ponajbolje “uništava” brzinu i rotaciju protivničke loptice.
  • kineska novost zove se Palio Emperor Dragon Biotech 2.2 crvena/crna po 110 kn/kom, mekša, polu tacky, polu tensor, dobra guma za rekreativca sklonog spinu.

2. Drva

  • izvrsna drva stigla su za igrače sa travom. Andro Fibercomp DEF sa ravnom drškom po 400 kn, sloj glasfibera pojačava povrat spina. Dalje, tu je Sword 309 Chop sa ravnom drškom po 250 kn, meko, sa izvrsnom kontrolom, kada sam vidio jedan video na kojem je igrano sa njim, morao sam ga nabaviti. Za kraj, tu je jedno od najboljih lovačkih drva današnjice, za profesionalce, Victas Koji Matsushita sa ravnom drškom, novo je 470 kn, a rabljeno, sa manjim oštećenjem, po 330 kn. Drvo je superiorne kvalitete i igračkih svojstava, posebno u odnosu na model koji se najviše prodaje Butterfly Power Defence (Matsushita). Naime, Koji je direktor TSP-a i Victas-a, te samostalno razvija i prodaje gume i drva, a zbog toga je Butterfly zapostavio legendarni model.
    Victas Koji Matsushita
  • za početnike i igrače sklonije kontroli od brzine stigli su i evergreen-i iz Donica, drva proizvedena u Tranåsu u Švedskoj (Made in Sweden), 5-slojeva, brzine od ALL do ALL+, sva sa konkavnim drškama, i to Persson Power Allround po 220 kn i Appelgren Exclusive Allround po 190 kn, a otprije tu su i Waldner Allplay po 220 kn i Appelgren Allplay Senso V1 po 270 kn.
  • od rabljenih drva novopridošlice su izvrsni Butterfly Timo Boll ALC sa konkavnom drškom po 550 kn (novo je 1000 kn), te Nittaku Feruku sa ravnom drškom po 400 kn, kombinacija hinokija i kevlara. To su ponajbolja drva za vrhunske rekreativce i/ili profesionalce.

Jedna od novosti je da više ne nudimo Stiga stolove.

Ako imate drvo “viška”, kojeg se želite riješiti, možete ga ponuditi, OBAVEZNO sa cijenom i slikama u privitku (bez njih neću ni odgovarati), na rama@inet.hr. Molio bi da ponudite drvo koje nije lomljeno, može sa manjim oštećenjem, a po povoljnoj cijeni u odnosu na novo.

U slijedećim blogovima nasvesti ću preporuke guma i drva za slijedeću sezonu, upute za pripremu reketa … Stay tuned (u prijevodu: i dalje čitajte blogove)!

P.S. Ažurirano je i stanje rabljenih guma.