Micro Layer

Micro Layer, tko je to, što je to??? To je tehnologija korištena kod proizvodnje gume Butterfly Bryce Highspeed, pri kojoj je smanjena debljina topsheeta, te se dobila dodatna brzina gume, po Butterfly izvoru – NAJBRŽA IKADA. Iako, početno glasno marketirana 2015., guma je ubrzo došla na rasprodaju, a, osobno, nisam je vidio zalijepljenu na reketiću niti jednog igrača. Kružila je priča da guma nema spina, pa se, na primjer, ne može dobro odigrati flip, jer propadne u mrežicu…

Butterfly_Micro_Layer

I, svi bi pomislili: “To je to, neuspio Butterfly eksperiment!”. Al’, ne lezi vraže! Nastavak slijedi iz ESN (Tensor). Sada oni, u svojoj režiji, sa brandovima Andro, Donic, Tibhar… najavljuju nastavak. Krenulo je marketiranje, u nastavcima:Nove Andro gume sa ugrađenom Micro Layer tehnologijom zovu se Rasanter, kod Donica Blue Storm Z1, Z2 i Z3, kod Tibhara Aurus Prime i Select. Smanjena debljina topsheeta omogućava montiranje deblje spužve, koja će u MAX-u biti 2.3 mm.

Andro_Rasanter

I, kada će to najnovije čudo biti dostupno sveopćem stolnoteniskom pučanstvu? U travnju.

A, znate li, koja je najbolje ocijenjena guma na najpoznatijem njemačkom blogu TT-Spin.de? XIOM Vega Pro, evergreen iz 2010.