Blog Kineske gume

Da bi živio i poslije života, Japanci vele da čovjek mora učiniti tri stvari: imati dijete, posaditi drvo i napisati knjigu.

Evo, prošla su 3 mjeseca otkada smo On-Air. Za to vrijeme objavljeno je 65 blogova. Imam tekstualnu datoteku u koju zapisujem ideje za nove blogove, pa ću je momentalno podijeliti sa Vama :

Zašto kineska guma na FH ?
Zhang Jike
Friendship gume
Drva TT-Piet
Evolucija drva
Vrste trava
Skidanje guma sa tvorničkih reketa
TSP trave
Burn drva

Ne garantiram da neću ubaciti još neku novu temu, prema momentalnoj inspiraciji. To može biti neki članak, post na forumu (aktivno sudjelujem na OOAK (Australija), Table Tennis Daily (Engleska), TT-News.de (Njemačka) i Spin na Spin (Srbija)), razgovor i/ili e-mail pitanje čokljavca.

U međuvremenu, posjećenost nam je porasla sa 150 na 380 posjeta dnevno. Najviše se čita u Hrvatskoj, a imamo i vjerne pratioce iz BiH i Srbije. Iskreno, žao mi što se više ne čita u Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, ali tamo ne postoje forumi na kojima bi mogao oglasiti naše postojanje. Ostali, zbog jezične barijere, zalutaju, pa koriste Google Translate.

Do sada se najviše pisalo o opremi, što je uža specijalnost, ali u budućnosti treba očekivati više tema o tehnici igre i posebno PSIHOLOGIJI. U meču je glava 90%. I sam sam imao problema, vidim ih kod svojih suigrača, kod profesionalaca s kojima dnevno komuniciram. U “pomoć” će biti pozvati Lanny Bassham (The Mental Management System) i Mario Amižić.

Volio bih da mi pitanja koja Vas muče, a bila bi interesantna i ostalima, pošaljete preko Facebook-a ili mail-a.

Vijesti moraju biti aktualne. Zbog toga se na blogu objavi tema, a naknadno dođe video ili slika ili članak koji ga upotpunjava. U tom slučaju, na kraj bloga stavlja se nadopuna. Isto je sa greškama. Ako novi materijal ukazuje na grešku, naknadno se ispravlja.

Za kraj, slika desktopa mog računala:

Wang.jpg