Sokaz galerija

Što sve stolnoteniski zaljubljenik u opremu (eng. EJ – Equipment Junkie) može pronaći po Sokaz dvoranama? Evo galerije, sa komentarima:

Popravak_Drva

Primjerak slomljenog drva, nakon pretjerane nervoze igrača, kakvih je mnogo.

Gume_izrezane

Drugom igraču, nakon gubitka meča, ni lomljenje drva nije bilo dovoljno da iskali bijes, pa je, uz to, ključem izrezao i obje Tenergy gume (vrijednosti cca. 840 kn).

Drvo_Upotreba

Ovom majstoru hinoki drva, koja je prije koristio, nisu više bila po stolnoteniskom ukusu (svako vrijedno cca. 1000 kn), pa ih sada koristi kao daske za rezanje kobasica.

Reket_Guma_2

Nedavno me nazvao jedan od Sokaz igrača, s ovim reketom,  i problemom da su mu, nakon 40 godina, gume izgubile spin, a i protivnici se žale da mu je guma plave boje, pa ako bi se tu moglo što napraviti…

Reket_Trava_1
Reket_Trava_2
Reket_Trava_3

Trava igrača 4. lige, stara više od 30 godina, ruske proizvodnje, model Joker 66. A, i druga stana reketa, sa backside gumom, mu nije nešto…

Viscaria_Trava

Pokušaj travaroša da “unaprijedi” svoju igru, pa je travu zalijepio na najbrže drvo, Butterfly Viscaria. Ovaj eksperiment je trajao 1 meč.

Guma_Zalijepljena

I, za kraj, jučerašnja slika, gdje je igrač na pola zalijepio premalu gumu na krš drvo od tvorničkog reketa. Svaki puta kada je sa odlijepljenim dijelom reketa (žuto označeno) udario lopticu pogodio se u šlapu (hrv. tenisicu) ispod stola.