Svjetski dan stolnog tenisa 2020.

Tko bi tada, 06.04.2015., kada je sa istim naslovom objavljen blog, povjerovao da, 5 godina poslije, stolnog tenisa na njegov Svjetski dan, biti neće?

No, da ne bi bili uskraćeni, najprikladnijim mi se čini video od Adama Bobrow-a, poznatog stolnoteniskog zmijoljubca, pa da vidimo mi gdje je, kako i s kim to sve pingao:

K tome, da bi naglasio svoju osobnost, u firmi Andro su mu dizajnirali i posebne tenisice:

Bobrow_Tenisice

Da ne bi bilo sve bez i jednog našeg, da vidimo kako to, u njegovom društvu, pjeva (naglavačke) i pleše naš Tomislav Pucar:

No, nije Tomo poznat samo po svojim glazbenom umijeću i “ljubavi” prema Kerumu, već mu je, nakon nas, prošle godine i ITTF posvetio članak  “Spektakularni uspon Tomislava Pucara“. Ima li kakva nova vijest? Ima i to, napušta njemačku ligu i klub TTC RhönSprudel Fulda-Maberzell i odlazi u UMMC (ruska liga), na mjesto Gaćine, koji pak odlazi u Poljsku. Usput, klubovi su u situaciji da moraju ugovarati igrače, a ne znaju kako će završiti ovu, ni kada će započeti slijedeću sezonu. Na papiru našeg ex (i tekućeg?) prvaka vidio sam neka vrlo poznata stolnoteniska imena…

Da na kraju kažem nešto i o našoj “politici prodaje” u ova Corona vremena… Prodavaonica radi u oblaku i ako netko želi može kupiti gume, drvo, reket ili što već, uz zadržavanje socijalne distance. Budući da ne znam kada i kako će to koristiti, jer igranja nema do daljnjeg, koristeći blog namjerno neću “marketirati”, tj. nuditi nešto novo i/ili posebno povoljno.