Stolnoteniski katalozi za 2021.

Iskreno, moram priznati da je čitanost bloga dno dna, oko 200 dnevno, dok je nekoć bila oko 600. Slično je i sa brojem igrača koji aktivno igraju, prije neki dan u dvorani koja radi, od 7 stolova, u udarnom terminu od 19 h, bilo je zauzeto samo 5. Očito, igra manje od 10% nekadašnje Sokaz “populacije”. No, možda će od 01.06. doći do popuštanja epidemioloških ograničenja, a i sve nas je više cijepljeno, pa se možda počne i igrati nešto… U tu svrhu ovdje su najnoviji katalozi stolnoteniskih firmi, pa možete pogledati što se to u međuvremenu promijenilo.

Za ponajbolje igrače apsolutni trend su drva sa arylate-carbonom na srednjici, za one koji više “vole” osjećaj drva, a za ostale ispod završnog furnira. Kod guma za FH prevladavaju poluhvatljivi (tacky) tensori, najnoviji modeli su Gewo Codexx EL PRO 52 i EF PRO 54, a Stiga, iz te serije, izdaje DNA Dragon Grip. Čak je i naš nevjerni Tomo (Pucar) na svoje drvce (Butterfly Timo Boll ALC) zalijepio takvu gumicu (Tibhar Hybrid K2).

Od proizvođača ovdje su japanski Butterfly, Victas i Darker, njemački Gewo, kineski DHS, te korejski Tmount i Rally Ace, a od prodavača (za preuzeti) njemački Sport Schreiner (Donic), na preko 230 stranica, podijeljen u 3 dijela.




Sport_Schreiner_Catalog_1.pdf
Sport_Schreiner_Catalog_2.pdf
Sport_Schreiner_Catalog_3.pdf

Ako ni nakon ovog, još uvijek ne znate s čime igrati, nema Vam pomoći… Alvaro (Gewo “maneken”) zna!

Gewo_Codexx