Cjenik 01.09.14.

Da citiram Mike Buffera “Let’s get ready to rumble!”, ostalo je još malo, 3 tjedna do početka Sokaz sezone. Lager je optimalno popunjen da ništa ne nedostaje, jer čekanje iz Kine zna potrajati.

1. Gume

  • Za travaroše su 2 modela bez spužve (OX), pri čemu je nova Spinlord Sternenfall po 150 kn, a dolazi i vrlo neugodna Hallmark Frustration po 250 kn (vani cijena £28,00);
  • U dolasku su antispin gume Nittaku Best Anti crvena/crna u debljinama 1.8/1.2 po 200 kn, te najbolja trava za lovce od stola TSP Curl P-1R crvena/crna u debljinama 1.5/1.0 po 230 kn.

2. Drva

  • Od XIOM-a su došla drva Classic Extreme S i Solo, po 250 kn, odnosno 300 kn, njihovi remake-ovi Stiga Clipper, vrlo dobra 7-slojna drva u klasi OFF.

3. Ostalo

  • Od Liona je došla najpovoljnija profesionalna mrežica Flash, zelena, po 200 kn;
  • Obnovili smo zalihu čistača Revolution No. 3, vratiti će gumi izgubljeni grip, 110 ml za 60 kn.

P.S. Bio sam jučer, 31.08. u Metropolis clubu, trebao je to biti nekakav happening čokljanja, uz muziku, pod posebnom rasvjetom. Od dva posebna gosta koja su trebala odigrati egzibicijski meč jedan se nije pojavio, a drugi je otišao. Prvi čitatelj ovog bloga koji pogodi točan broj gostiju koji su došli dobiva našu specijalnu nagradu: trening majicu Kineske gume (sa slike). Da olakšam, broj je od 1 – 5. Glasanje (pogađanje) se izvodi slanjem poruke sa adresom i veličinom na naš e-mail. Kako je to izgledalo vidljivo je na videu.

Kineske-Gume_Majica

P.P.S. Danas bi prigodnim uzvikom: “Živio Predsjednik!” pozdravio novog Predsjednika ITTF-a Thomasa Weikerta, Nijemca, koji je na tu dužnost došao nakon Adama Sharare, Kanađana, koji je bio od 1999. Starom predsjedniku želim ugodne umirovljeničke dane.

Thomas Weikert