Dr.Neubauer novosti

Ako ste obostrani spiner sa 2 backside gume (2-wing looper), slobodno preskočite ovaj blog. Ali, ako “petljate” sa materijalima, Dr.Neubauer je moguća opcija za Vas. O firmi i osobi već je pisanu u blogu Dr.Neubauer. Za nadolazeću sezonu nude 3 nova “specijaliteta”:

  1. Soft Killer Pro, nasljednik je propadajućeg softa Killer, o kojem je bilo pisano, nešto kao Friendship 802 ili 563, ali sa puno kvalitetnijom, osjećajnijom  i bržom spužvom. Guma Killer Pro je raspoloživa u debljinama 1.3, 1.5, 1.8, 2.0 i MAX, sa karakteristikama Brzina: 98, Spin: 80, Kontrola: 92 (stari Killer Brzina: 94, Spin 80, Kontrola: 94). Za koga je guma Killer, odnosno brža verzija Killer Pro? Za igrača koji se dvoumi između Medium Pips gume (Galaxy Pluto, Friendship 563-1 ili Kokutaku 110 II) i propadajućeg softa, pri čemu soft preferira meko blokiranje i uguravanje lopte. Svakako Killer Pro je bolja varijanta za one koji takav soft imaju namjeru staviti na FH. Guma Killer, a vjerujem i Killer Pro, apsolutni je hit u svojoj kategoriji i svi koji su počeli igrati s njom bitno su unaprijedili svoje rezultate.
    Dr Neubauer Killer Pro
  2. Antispin Buffalo nasljednik je Gorilla i Grizzly, a namjenjen je za blokiranje na stolu, pri čemu proizvodi veći povrat spina od prethodnika. Isporučuje se sa spužvama 1.2, 1.5 i 1.8, a karakteristike su mu Brzina: 65, Kontrola: 83, Ometanje: 100.
    Dr Neubauer Buffalo
  3. Trava Viper namjenjena je za blok na stolu, sa mekim pipcima, a kombinira kontrolu, ometanje i mogućnost napada. Isporučuje se u varijantama OX, 0.6 i 1.0, a karakteristike su joj Brzina: 55, Spin: 82, Kontrola: 85.
    Dr Neubauer Viper Dr Neubauer Diagram LP Comparison

Preporučene cijene za Viper i Killer Pro su €36.00, a za Buffalo €46.00.

U novoj sezoni Dr.Neubauer prestaje sa isporukom trave Inferno Classic, te je preostala još mala količina na zalihi, pa ako je netko siiiiilno želi, narudžbu treba izvršiti odmah.

Pregled događaja za svibanj 2015.: