Dr Neubauer novosti

Ako ste obostrani spiner sa 2 backside gume (2-wing looper), slobodno preskočite ovaj blog. Ali, ako “petljate” sa materijalima, Dr Neubauer je moguća opcija za Vas. O firmi i osobi već je pisanu u blogu Dr Neubauer. Za nadolazeću sezonu nude 3 nova “specijaliteta”:

  1. Soft Killer Pro, nasljednik je propadajućeg softa Killer, o kojem je bilo pisano, nešto kao Friendship 802 ili 563, ali sa puno kvalitetnijom, osjećajnijom  i bržom spužvom. Guma Killer Pro je raspoloživa u debljinama 1.3, 1.5, 1.8, 2.0 i MAX, sa karakteristikama Brzina: 98, Spin: 80, Kontrola: 92 (stari Killer Brzina: 94, Spin 80, Kontrola: 94). Za koga je guma Killer, odnosno brža verzija Killer Pro? Za igrača koji se dvoumi između Medium Pips gume (Galaxy Pluto, Friendship 563-1 ili Kokutaku 110 II) i propadajućeg softa, pri čemu soft preferira meko blokiranje i uguravanje lopte. Svakako Killer Pro je bolja varijanta za one koji takav soft imaju namjeru staviti na FH. Guma Killer, a vjerujem i Killer Pro, apsolutni je hit u svojoj kategoriji i svi koji su počeli igrati s njom bitno su unaprijedili svoje rezultate.
    Dr Neubauer Killer Pro
  2. Antispin Buffalo nasljednik je Gorilla i Grizzly, a namjenjen je za blokiranje na stolu, pri čemu proizvodi veći povrat spina od prethodnika. Isporučuje se sa spužvama 1.2, 1.5 i 1.8, a karakteristike su mu Brzina: 65, Kontrola: 83, Ometanje: 100.
    Dr Neubauer Buffalo
  3. Trava Viper namjenjena je za blok na stolu, sa mekim pipcima, a kombinira kontrolu, ometanje i mogućnost napada. Isporučuje se u varijantama OX, 0.6 i 1.0, a karakteristike su joj Brzina: 55, Spin: 82, Kontrola: 85.
    Dr Neubauer Viper Dr Neubauer Diagram LP Comparison

Preporučene cijene za Viper i Killer Pro su €36.00, a za Buffalo €46.00.

U novoj sezoni Dr Neubauer prestaje sa isporukom trave Inferno Classic, te je preostala još mala količina na zalihi, pa ako je netko siiiiilno želi, narudžbu treba izvršiti odmah.