Cjenik 25.05.2016.

Evo novog cjenika, nakon 40-tak dana. Neću filozofirati, ima svega čega bi trebalo biti, još samo nedostaju XSF trening loptice i novosti od Dr Neubauera, ali po svemu ostalom nova sezona bi mogla početi sutra. Tri su izvora ovog obilja, nova pošiljka drva iz Avaloxa, koji u Švedskoj i Japanu radi za kinesku reprezentaciju, te guma iz XIOM-a (backside) i Spinlorda (sa pipcima).

1. Gume

  • iz XIOM-a je kompletirana ponuda backside (glatkih) guma sa ugrađenom Dynamic Friction (DF) tehnologijom za plastične loptice, koje imaju više gripa i tensor spužve sa velikim porama, tako da je moguće, a po vlastitom stilu igre, izabrati optimalnu tvrdoću. Ponudu čine Vega Europe DF (37.5°), Vega Asia DF (42.5°), Omega V Europe (45°), Omega V Pro (45°) i Omega V Tour (47.5°). Cijene idu od 210 kn, za Vega DF seriju, do 250 kn za Omega V.
  • iz Spinlorda je stigao novi soft Gipfelsturm, po 190 kn, u standardnim debljinama 1.5 i 1.8 mm, sa koničnim pipcima širine softa, a dužine trave, vlasniku omogućuju aktivnu igru, uz odgovarajući efekt propadanja.
  • na zalihi su, ponovno, i gume Tibhar Evolution MX-P National 2.1, sa tvorničkim tuningom za profesionalne igrače, brža i ekonomična (260 kn) zamjena za Butterfly Tenergy 05.

2. Drva

  • obnovljena je ponuda Avalox drva, i to njihovim najpopularnijim modelima (V1, J-Tech, Ma Wenge, P500, P700 i BT777). Nema tu ničega sporog i mrtvog, sva drva su u brzinskim klasama od OFF- do OFF, vrhunske kontrole, a interesantno je da svi primjerci istog modela variraju u težini 1 – 2 grama. Za igrače sa hinokijem, Avalox je jedan od rijetkih preostalih proizvođača koji još isporučuje drva sa tim furnirom.
    Avalox_P700

3. Loptice

  • u ponudi su plastične šavne trening loptice (40+) Joola-P i Stiga Club, po cijeni 3 – 3.50 kn/kom. Od natjecateljskih (sa 3*), po 10 kn/kom, nude se bešavne XSF, te šavne Tibhar i Stiga Optimum, iz najnovije serije. Preostala zaliha celuloidnih loptica može se koristiti kao ekonomična varijanta za robote ili trening djece mlađih kategorija.

Pogled na dvoranu Doma sportova, gdje je jučer započeo Croatia Open 2016. Dođite, pogledajte, slobodan ulaz, finalnog dana i besplatan roštilj…

Croatia_Open_2016_Dvorana