Cjenik 09.07.2016.

Ove godine, zbog uvođenja plastičnih loptica (40+) u rekreativne lige (Sokaz), niti ljeto nije stolnoteniski “mrtvo”, kao inače. Apsolutna hit tema su loptice, pri čemu se dosta zagrebačkih dvorana odlučilo za XuShaoFa (XSF) 3* bešavne (Ritmo, Jazbina…). Osim drva i guma, asortiman je nadopunjen i ostalim, rijeđe traženim artiklima, opisanim u alineji Ostalo.

1. Gume

 • iz Spinlorda je stigao “propadajući” primjerak softa (gume sa kratkim pipcima) Degu, po 170 kn, u standardnim debljinama 1.5 i 1.8 mm, a nabavu je uzrokovalo više igrača koji izvrsno igraju sa softom, pa ako je dobar njima, biti će i ostalima.
  Spinlord_Degu
 • nabavljene su i neke gume u samo 1 primjerku, eto, bila prilika, pa su tu backsidei Andro Rasant i, za ljubitelje kineskog, SanWei Target National, softovi Butterfly Flarestorm II i JUIC Pipsace Top Speed, te rabljene natjecateljske trave, u debljini 1.0, crvene, rezane za Oversize, TSP Curl P-1R i Yasaka Phantom 012, sve po konkurentnim cijenama.

2. Drva

 • nema više nestašice drva iz XIOM-a, pa su, opet, na lageru Diva (OFF-), življa i bolja verzija Primorca Classic, po 300 kn, te nešto sporije Classic Allround S (ALL+), po 250 kn.
 • stigla su i 2 drva TSP Reflex-50 Award, sa konkavnom drškom, evergreen, izvrstan izbor za igrače sklone ofanzivi, 5-slojeva furnira, brzina OFF, po “pristojnoj” cijeni od 290 kn. A, da je drvo stvarni klasik, ni pretvrdo, ni prebrzo, govori i podatak da se proizvodi i u Light (laganoj) verziji, za djecu.
  TSP_Reflex-50_Award
 • nabavljena su i drva iz Tibhara, njih 50-tak, direktno od proizvođača (OEM), 3 modela, mekše, 6 slojeva drva, sa ayousom kao završnim furnirom, te 2 modela sa završnom limbom, te carbonom, odnosno ayousom ispod, brzina oko OFF-, svi oblici drški (ravna, anatomska, konkavna), po cijeni od 130 kn.

3. Ostalo

 • za igrače ili klubove koji treniraju many balls ili imaju robot bez mreže (npr. Joola Buddy), a da pretjerano ne krive kičmu sakupljajući loptice, stigla je mreža, za stol, po 300 kn.
 • na zalihi je i 6 ispravnih, kao novih, a rabljenih ograda (arena) za oko stola, bez natpisa, po ekonomičnoj cijeni od 90 kn/kom.

Svim čitateljima šaljem jedan selfie ljetni pozdrav.

Mladen_Novigrad