Cjenik 25.08.2016.

Nakon 45 dana evo novog cjenika. Što je u njemu novo? Pa, samo što fali je “ptičjeg mlijeka”. Izbor je zaista velik, ali to je ujedno sreća i nesreća. Prednost je, ako točno znate što hoćete, postoji velika vjerojatnost da to nađete na skladištu, odmah za isporuku. Mana, ako niste sigurni, pa u toj gomili ne znate što izabrati. U tom slučaju, uvijek možete poslati SMS, mail ili nazvati, pa pitati. Najviše novosti dolazi iz naše njemačke kooperacije sa Contra/Gewo, tako da su na skladištu njihova najpopularnija drva, najnovije gume za plastične loptice, futrole za rekete, čistači, brojač rezultata i dr. Također, od nas možete naručiti i opremu svih drugih proizvođača (osim Butterfly), npr. popularne antispinove od Der-Materialspezialista. Standardni rok isporuke je 15 dana, a cijene cca. 10% niže od onih na Contra web-shopu.

1. Gume

  • iz Gewo su stigli najnoviji modeli backside (glatkih) guma Hype XT (Energy – više brzine) i Hype EL (Elastic – više spina). Proizvode se, kao i Donic, Joola, Tibhar, XIOM i dr., u njemačkoj tvornici ESN. Dostupne su u svim tvrdoćama (50, 47.5, 42.5 i 40) i debljinama (2.1, 1.9 i 1.7), po konkurentnim cijenama od 230 i 210 kn.
    Gewo_Hype_XT_50
  • iz Dr. Neubauera došao je po 1 primjerak trava, softova, antispinova i backside guma (svih osim Aggressora, koji će tek izaći), te novih drva Jackpot i World Champion Carbon.

2. Drva

  • iz Gewo stigla su ekonomična drva (od 200 – 230 kn) za početnike i naprednije, brzinskih razreda ALL, ALL+, OFF- i OFF, iz serija Classic (Allround), Zoom (Balance i Pro) i Velox alpha (Power Control, Overdrive i Speedster), pri čemu je svaka sličnost Gewo Zoom Pro sa Butterfly Primorac Classic NAMJERNA. Na lageru je i drvo Gewo Force ARC (Aramid-Carbon) sa konkavnom drškom, za one koji ne žele izbrojati 1000 kn za Butterfly Timo Boll ALC, već traže ekonomičnu zamjenu za 400 kn.
    Gewo_Zoom_Pro
  • na lageru će trajno biti po 1 primjerak drva Nittaku Shake Defence sa ravnom drškom, legendarnog i ponajboljeg lovačkog drva za rekreativce, po 650 kn.

3. Ostalo

  • plastične loptice Nittaku Premium 40+, po 15 kn/kom, većina smatra najboljima.

Natjecateljima u sustavu HSTS sezona počinje ovih dana na Pagu, a u Sokazu (rekreativnoj ligi) za mjesec dana, pa je sada pravo vrijeme za nabavu i uigravanje, da ne bi trpio rezultat.