TT for ALL

Sasa_Dragas_Centrum_2

Table Tennis for all” je nedavno, krajem prošle godine, otvoreni stolnoteniski trening centar Saše Dragaša u slovačkom gradu Prievidza. Idemo sada sve detaljnije objasniti.

Sasa_Dragas_Centrum_1

Saša Dragaš je Slovak koji se pojavljivao i u hrvatskom stolnom tenisu, sjećam se, prije par godina, njegovog nastupa na turniru “Tumi”, kada se igrao u dvorani “Industrogradnje” na Vrbiku. Prošle godine igrao je (na videu u crno-bijelom dresu) češku 1. ligu Istok.

Grad Prievidza nalazi se u centralnoj Slovačkoj, oko 600 km od Zagreba. U dvorani trening centra, na 600 m2 taraflexa, može se smjestiti 12 – 16 stolova. U sklopu centra se nalazi i smještaj, u klimatiziranim sobama, restoran, caffe i prodavaonica stolnoteniske opreme.

Sasa_Dragas_Prievidza
Sasa_Dragas_Centrum_3
Sasa_Dragas_Centrum_5
Sasa_Dragas_Centrum_4

Za sparing je angažirao igrača Martina Gumana, koji je nekoć, dok se imalo para za strance, 4 godine igrao u našoj ligi. Na radu u centru je i trener Zvonimir Korenić, naš izbornik mlađih selekcija.

Zvonimir_Korenic_1

Što reći? Sve je to super, sve je za 5, dan u centru nije i nešto odveć skup (50), kako je objavio na MyTableTennis.NET, a da li će Saša biti uspješniji businessman od Wernera, tek će se vidjeti…

P.S. Dobio sam nadopunu biografije Saše Dragaša, svima na znanje i ravnanje. Rođen je 1973. u Vinkovcima, bio je značajan igrač do juniorskih dana i 1. igrač vinkovačke Lokomotive. Od prije 20 godina uzeo je slovačko državjanstvo, a uz trening centar, glavni je trener njihove Para ekipe. Hvala Cvijo!