Cjenik 03.03.2017.

Novog cjenika nije bilo 50-tak dana, no, nema “frke”, jer svega čega treba biti, uvijek ima.

1. Gume

  • backside gume su “pojačane” sa 2 modela kineskog (tacky) tipa, za one kojima je DHS Hurricane 3 Neo prespor, a ne žele se baviti nanošenjem brojnih slojeva ljepila i tuninga. Za njih su gume nove generacije, DHS Hurricane 8 i Sanwei Target National, po 250 kn, koje imaju poroznu spužvu, te 15% veću elastičnost. Takva kombinacija daje na brzini, ali, normalno, gubi na kontroli, pa je preporučljiva za igrače koji ne griješe, a prvim spinom žele riješiti poen, bez “suvišnog tehniciranja”.
  • od trava, na zalihi su Dr Neubauer Viper Soft, namijenjena za lov od stola, te 1 komad Der-Materialspezialist Predator, u OX verzijama (bez spužve), obje po 250 kn.

2. Drva

  • od drva, obećavajući primjerak je Stiga Celero, nešto sporiji nastavak vrlo uspjelog Stiga Infinity VPS V, po 370 kn, ali detaljnije o njemu u skorom blogu.
    Stiga_Celero_2

3. Ostalo

  • nove su XIOM Elite 1* plastične loptice, sa šavom, po 3 kn, u stvari to su Butterfly trening loptice, koje se proizvode u tvornici Weener u Njemačkoj.

Na tržištu i nije neko “ludilo” sa izlascima novih modela, jer je stolnoteniska sezona na polovici. Od “bjelosvjetskih” vijesti treba tek zabilježiti da se Andro odlučio za nesvakidašnji potez, da potpuno prestane sa isporukama guma iz serije Rasant (sa zelenom spužvom), te da ih nadomjesti novim Rasanter-ima. Koliko je to hrabar, a koliko pametan potez iz Schöler&Micke, nisam siguran, jer je sve igrače koji igraju sa njegovim gumama, ostavio na “cjedilu”, tako da htjeli, ne htjeli, moraju pronaći nove gume. Sva sreća, kod nas je taj broj mali, jer je Andro, na ovim prostorima, potpuno iskompromitirao svoje ime.