Drvno bogatstvo

U našem cjeniku nudi se preko 200 modela drva, pravo drvno bogatstvo. Ima tamo svega, od drva za djecu, sa smanjenom težinom, drškom i glavom, raritetnih primjeraka starih više desetljeća (Stiga, Imperial), nekoliko modela drva različite brzine i strukture za početnike (Tibhar, Sanwei, TSP, XVT), po povoljnim cijenama, i drva za profesionalce (Butterly, OSP, Stiga). Za igrače sa osjećajem tu su drva od hinokija, za napadače željne brzine od carbona, sa primjesama Arylate-a i Zylon-a, a za defanzivce sa balsa srednjicom. Većina drva su nova, no ima i rabljenih, a saniranih primjeraka. Ali, to nije sve…

Stiga Clipper je legendarno 7-slojno drvo, Liu Guoliang je s njim bio drvostruki svjetski prvak. Ali, teško je naći pravi Clipper, možda jedan od deset, jedan od sto… Da li izabrati slično drvo od drugog proizvođača, npr XIOM Solo, Butterfly SK7, Avalox P700, Avalox Blue Thunder 777, TSP Swat, Galaxy Purple Dragon 437, OSP Musko, Sword Tan?

Stiga_Clipper

Možda Vam ne odgovara drška na postojećem reketu? Imate konkavnu dršku, a htjeli bi ravnu, ili obrnuto? Mi imamo samo drške, prikazane na slijedećoj fotki. Možda Vam je postojeća drška prekratka, pa na nju možemo zalijepiti balsa čep, te je na taj način produžiti, bez narušavanja težine i/ili igračkih svojstava drva.

Drvno_Bogatstvo

Završni furnir na drvu je oštećen? Problema nema, jer posjedujemo furnire za popravak (limba, koto, hinoki i dr.). Imamo kvalitetnog i pipljavog majstora za popravak, koji će oštećenje sanirati i učiniti ga malo vidljivim. Evo kako to radi OSP (Old Stiga Palatinuš):

Ako Vam je ispala oznaka naziva drva iz drške, mi imamo zamjenske.

Da drvo, s vremenom, ne bi izgubilo igračka svojstva, zbog upijanja vode kod prelijepljivanja guma, lakiramo ga akrilnim lakom u spray-u, ručno lakom na vodenoj bazi ili štitimo lanenim firnisom, već po želji, što činimo i sa drškom.

Ako ipak, kod nas, kupite drvo za koje poslije ustanovite da Vam ne odgovara, uz diskont, omogućujemo zamjenu drva, što nitko drugi ne radi, već ga na Sokaz forumu ili Njuškalu morate prodavati sami.

Od nas nećete čuti ne znam, neću i ne mogu, jer se u drva razumijemo. Početnicima ne prodajemo najskuplje modele, sa 4 sloja carbona i “osjećajem” stakla. Stolni tenis nije posao i lova, već ljubav i entuzijazam.