Božićna akcija

I ove godine pripremili smo Vam nekoliko proizvoda na “Božićnoj akciji”. Možete zamoliti bližnje da Vam ih poklone, darovati svoje stolnoteniske prijatelje ili samog sebe, jer prilika je tu… Pa, što se nudi:

  1. drvo Gewo Zoom Pro sa konkavnom drškom (FL) po 200 kn, reinkarnacija drva Butterfly Primorac Classic OFF-, identičnih igračkih svojstava i izgleda, s kojim započinje najveći broj početnika, a često je u ruci i kod naprednijih rekreativaca, prije par godina s njim su igrale i juniorske reprezentativke Engleske. Također, sniženo je i nešto sporije (ALL+) drvo Gewo Zoom Balance.
  2. gume Haifu Shark II, u debljini 2.2, po 130 kn/kom, trening verzija, tvornički tuning, euro/japanskog tipa, vrlo slične Stiga Boost TC, superiorne brzine i rotacije, za spinere i udarače, lagane, s njima se može igrati i na FH i BH, na TableTennisDB imaju opću ocjenu 9.4, brzina 8.6, spin 7.9, kontrola 8.6.
  3. gume XIOM Sigma II Euro ili Pro, u debljini 1.8, po 180 kn/kom, standardna cijena je €47.90 (360 kn), na akciji u pola cijene, guma je predzadnja generacija ESN-a, tvornički tunirana, superiornih performansi, a u ponuđenoj debljini i optimalne kontrole. Verzija Pro je Tenergy tvrdoće 47.5°, a Euro je malo mekša 45°. Na TT11 su “skupile” 36 recenzija, većina 5, manjina 4, s njima igra Sokaz zvijezda 1. lige kodnog imena Zacko.
  4. trening loptice XIOM Elite 1* po 2 kn/kom, u stvari su Butterfly trening loptice sa XIOM žigom, Made in Germany.
  5. natjecateljske loptice DHS D40+ 3* po 7 kn/kom, pakirane u kutije po 10, sa likom Ding Ning, najnovija generacija s kojima se igraju Pro Tour natjecanja, ABS plastika, usavršene okruglosti i trajnosti.
  6. tenisice Gewo TT-Super po 200 kn, brojevi od 40 – 45, a, samo u ovoj akciji, da Vam noge ne nazebu, s njima dobijete i Gewo čarape.

Bozicna_Akcija

Sretne blagdane želi Vam stolnoteniska obitelj Vunderl.

Vunderl_Obitelj