Butterfly katalog 2020.

Butterfly_Katalog_2020

Oni koji žele samo “skinuti” novi Butterfly katalog za 2020., sa cijenama, mogu ga preko ISSUU pregledati ovdje, ili, od tamo, pritiskom na Download Download u lijevom gornjem dijelu ekrana, preuzeti na svoje računalo/mobitel.

Što ima novog? Idemo na gume, drva, loptice, a o odjeći i obući neću, jer je to pitanje osobnog modnog “izričaja”.

Nastavlja se serija guma sa nazivom Dignics. Nakon modela Dignics 05, slijedili su modeli 64 i 80, kao i kod Tenergy guma, s jednakom, a tvrđom spužvom i razlikama u geometriji topsheet-a. Tvrdoća spužve kod Butterfly Tenergy FX je 32°, kod “redovnih” Tenergy guma 36°, a Dignics-a 40°.

Butterfly_Dignics

E, tu sada nije kraj. Zašto? Očito je Butterfly “zagrijan” za prodaju guma po €79.90, tj. 600 kn, a kako nakon faktične propasti SpinArt-a, u asortimanu mu nedostaje guma sa hvatljivim (tacky) topsheet-om, konkurent DHS Hurricane3 Neo. Tako su Japanci “izmislili” novi Dignics, konkretno model 09c. Radi se o polu -tacky (hvatljivoj) gumi na spužvi tvrdoće 44°.

Butterfly_Dignics_09C
Butterfly_Dignics_09c_Sponge

Kao i kod gume Tenergy 05 Hard, u promociju su “upregnuli” svoje sponzorirane igrače, konkretno u 1. videu Harimota i Bolla, a u 2. novopridošlog Ovtcharova, koji objašnjava zašto mu je guma dobra i kako je prvi puta pobijedio Fan Zhendonga. Dima je i prije pokušavao na FH sa gumom kineskog tipa, konkretno DHS Hurricane3 Neo National 2.2 Blue Sponge.


Idemo sada na drva. U prodaji su 2 nova modela, Butterfly Harimoto Tomokazu Innerforce ZLC po €259.00, za kojeg se iz naziva vidi da Zylon-Carbon ima “montiran” na centralnom furniru. Tu je i 2. novitet, Revoldia CNF, po €329.90, koja za “osnovu” ima novi materijal Cellulose NanoFiber, tj. ima brzinu carbona, a osjećaj drva (samo od furnira). Do sada takvi pokušaji nisu uspijevali, ali nikad ne reci nikad, ako ništa više barem će kasica prasica biti punija 🙂 .

Butterfly_Revoldia_CNF

Znate onu pjesmu “Na kraj sela čađava mehana” s najpoznatijim stihovima: “Lijevo-desno, nigdje moga stana…”? Tako Vam je kod Butterfly-a s lopticama! Lijevo su njihove loptice iz vlastite njemačke proizvodnje, modeli G40+ i nasljednik S40+, s kojima nitko ne igra, ovih prvih više nema ni u najnovijem katalogu. Eventualno, jer loptice su potpuno glatke, kao masne, na meču Vam ih hoće “uvaliti” lukavi Sokaz-ovi, koji su u svađi sa spinom. Desno su loptice iz kineske produkcije, na koje Butterfly samo štampa svoj logo, a nakon modela 40+, A40+, koje se nigdje nisu mogle kupiti, sada su na redu R40+. Jedino što ih ujedinjuje je “besramna” cijena od $7.99 za 3 komada, tj. oko 20 kn/kom.

Neka mi netko samo kaže da zanemarujem Butterfly, jer ovo je već 34. blog na temu njihovih proizvoda!

I, ostanite doma.