Ljetna ponuda

Bez brige, nisam sebičan, lud, ni napušen. Vidim da je interes za stolnim tenisom na godišnjem minimumu. Svi oni koji su igrali lige, zamoreni su, a ljeto nije idealno vrijeme, puno ugodnije ga je provesti u šetnji, tenisu, bicikliranju… Mnoštvo dvorana nije klimatizirano. A, i općeniti interes za stolnim tenisom je u padu, nikom nije stalo. No, za sve one koji nisu potpuno izgubili interes, pripremljene su 2 akcijske ponude. Jer, sada je vrijeme za isprobati nove gume, drvo, obući majicu od mikrofibre, koja neće nakon 15 minuta biti za cijeđenje i sušenje.

Broj proizvoda u Ljetnoj ponudi se svaki dan nadopunjuje i proširuje, prema tome, preuzmite i pogledajte najnoviji Cjenik. Posebnu pažnju obratite na Rasprodaja – za svakog ponešto !. Rabljene gume, a ima ih mnoštvo, nalaze se u zasebnom pregledu. Posebna pažnja ide najpopularnijem drvu u Hrvata Butterfly Viscaria.

Evo što se nudi:

Ljetna_ponuda

Cijene guma su za par (2 gume), moguće je uzeti samo jednu. Slike majica su simbolične, što znači da u svim veličinama nema svih modela, već nekih drugih. Brojevi Butterfly tenisica su mali, a za veće (do 46.5) na zalihi su Mizuno, Asics, Stiga, Li-Ning, Gewo, Tibhar…

Za igrače s travom istaknuo bi novosti, idealne za probu u ljetno vrijeme, a s najboljim preporukama iz testnog centra u Fužinama:

Der Materialspezialist Spectre OX (za blok na stolu) – 42€
S&T Hellfire X OX (za lov od stola) – 42€

Pogledajte ovaj FH “spin” sa Spectre travom:

Iz “doktorske” tvornice Dr Neubauer sada su na zalihi svi modeli najpoznatijeg propadajućeg softa (gume s kratkim pipcima) Killer i to na redovnoj spužvi, Soft, Pro, Pro Evo i Extreme, sve po 38€.

Nove gume, od profića, bolje kvalitete od običnih:

Joola Dynaryz ACC 2.2 crvena/crna – 40€ (ušteda 25€)
XIOM Jekyll&Hyde V52.5/V47.5 2.2 crvena/crna – 50€ (ušteda 8€)

U akcijskoj ponudi su i rabljene gume od profića, sa svih spužvi je skinuto ljepilo, u max debljini, topsheet repariran, rezane na standardnu glavu 157 mm:

Butterfly Dignics 05 crvena – 35€
Butterfly Dignics 09C crna – 35€
Butterfly Tenergy 05 crvena – 25€
Butterfly Tenergy 19 crna – 25€
Gewo Nexxus SuperSelect EL 50 zelena/crna – 30€ (preporuka, vrlo malo igrane!)
Joola Dynaryz ACC crvena/crna – 30€
Tibhar Evolution MX-P crvena/crna – 20€
Tibhar Infinity MX-P crvena – 25€ (preporuka, kvalitetom napravljene za profiće!)
XIOM Jekyll&Hyde V52.5 crvena – 25€

Cijene rabljenih guma su manje od polovice redovnih, npr. Butterfly Dignics je 80€, Tenergy 60€… Normalno, broj guma je ograničen, prema tome, tko prije nazove, izabere bolju gumu… Neke, kao Tibhar Infinity, nisu u slobodnoj prodaji, samo za sponzorirane igrače.

Kako naručiti? Nazvati 095/8165-851, poslati SMS, mail, WhatsApp, Viber ili Messenger poruku.

P.S. U pripremi i za objavu su blogovi o novim modelima Mizuno tenisica za 2023., gumi Butterfly Dignics 09C, ali čemu pisati kada nitko ne čita…