WTT Star Contender Ljubljana 2023.

Moram upozoriti sve čitatelje da od nedavno, a na ovom blogu (toku stolnoteniskih misli), više ništa neće biti isto kao prije. Volonterski je angažiran poseban cenzor “za dobro”, tek kada on odobri, članak ide u objavu, nema više crnih i negativnih misli, sve će biti puuuno ružičastije. Ako Vam je pravo OK, ako nije, opet ok 😀. I, još jedno novo pravilo, znači svaki blog završavam s jednom misli mog profe. Ako Bog da da dovoljno poživim, a nadam se da hoće, “potrošit ću ih sve”, u suprotnom… Sorry 😥 

Zahvala sponzoru i fanu, koji mi je omogućio da dođem na WTT Star Contender Ljubljana 2023., i to ne bilo kako, u VIP dio, tj. prvi red do arene vrijedan 200€. U cijeni, osim doživljaja, bila je besplatna hrana i piće, dostup do igrača, razgovor s njima (Hugom Calderanom), upoznavanje muža “naše” stolnoteniske bakice, jednom riječju “Full service”.

WTT_Sponzor

Kako sam došao? U 1 h poslije ponoći dobio sam WhatsApp poruku od frienda da se traži partner za odlazak u Ljubljanu. Normalno da vlasnik internet stolnoteniskog shopa “Kineske gume” tamo MORA doći u punoj spremi, s kineskim zmajem na prsima i odgovarajućom zastavom u ruci!

WTT_Star_Contender_Ljubljana_5

Što je Star Contender u odnosu na “obični” Contender, koji je bio u Zagrebu? Još više igrača u prvih 100 na svijetu, kompletna kineska repka, takvi i treneri, npr. Wang Hao. Može li bolje od ovoga (na slici), a uz “dodatak” Lin Yun-Jua, Quadri Arune, braće Lebrun, Truls Möregårdha, japanskih reprezentativaca…. Teško, skoro nemoguće, usporedivo je jedino svjetsko prvenstvo u Durbanu.

WTT_Contender_Ljubljana_1

Dvorana, u sklopu hale Tivoli, bila je neusporediva s onom iz Doma Sportova, klimatizacija, osvjetljenje, pokrivenost stola kamerama, SVE SVE NAJBOLJE. Užitak za oči i uši.

Dvorana

Bilo je bolje čak i od dvorane u Velenju na Slovenia Openu (tamo sam bio sa sadašnjim šefom RR), gdje su tribine bile odmah do stolova za igru, a stolovi za trening ispod tribina. Gledati tamo i tada Zhang Jikea, na 2 m, kako se zagrijava, NEPROCJENJIVO.

Ni posluženje nije bilo loše, npr. japanski whiskey, tko se kuži, hrana…

PiceHrana

Kakav je to osjećaj sjediti u prvom redu, odmah do stolova… Ne loše, dapače, Crème de la crème (hrv. najbolje od najboljeg). Društvo? Napaljene Kineskinje (za stolni tenis), bogate, jer tko bi inače dao tol’ku lovu?

Publika

U međuvremenu, autor je priznao gradu i svijetu (Urbi et orbi) da fakat nije Kinez, već Purger, a gastarbeiter u Varaždinu. Napravio je totalni makeover, te se obukao u klupsku trenersku majicu crvene boje (STARR).

Hoćete gledati mečeve iz Ljubljane? Odete na mobu ili kompu na Youtube i upišete “wtt star contender ljubljana 2023”, pa birate, a onda se veselite, jer gledate vrhunski Ping i Pong.

Youtube

Ovdje je samo jedan meč. Obratite pažnju (u lijevom gornjem kutu ekrana) na lika u crvenoj majici s hrvatskim grbom (kraj njega je super simpa Kineskinja iz Züricha 请给我打电话). Isti meč možete pogledati u punoj dužini.

Kinezi jako cijene naš klub, pa me mnoštvo njih, kao trenera, pitalo da li bi mogli igrati za nas, npr. Fan Zhendong i Zhou Quihao, a Wang Hao je htio postati dio našeg trenerskog tima, za trening igrača s pe(n/der)hold gripom. U zagradi je naša uobičajena zezancija na račun Softe, nekadašnje legende dvorane u Prečkom. Na žalost, sva mjesta su već davno popunjena, i ona volonterska, tako da sam im dopustio samo da mi se potpišu na leđa klupske majice. Nije beg cicija, dat’ će šef novu, ali s trenerovim imenom na leđima.

MajicaMajica_1

Tko je pobijedio u muškoj konkurenciji? Normalno, svjetski broj 1, Fan Zhendong. Mislim da se Sun malo manje gleda :mrgreen: .

Fan_Zhendong

Sva dedina ljubav i puse iz Leibacha idu mom Ivanu, kojeg autor od mila zove Faca. Nema ga već predugo, otišao na more, da curicama pokaže svoje nove kupaće gaćice! A, deda k’o deda, nikako dočekati njegov povratak. Šmrc 😥 U dedinom srcu je jedna velika rupa, što je vidljivo iz sljedećeg videa.

Misao dana: Greshamov zakon (lošiji novac istiskuje bolji) vrijedi i u životu. Loši ljudi iz (javnog) života istiskuju one dobre.