Katalozi XIOM i Butterfly za 2023.

XIOM

Idemo prvo s “malo” priče, katalozi su na kraju.

Prvi “slučaj”. Gdje je program za poučavanje (udžbenik) stolnog tenisa? Za njega sam namijenio tablet, jer su sada IN Fejs, Instagram, Youtube, TikTok. Nisam vidio još niti jedan. Bio bi koristan i rekreativcima i djeci, da negdje eksplicitno piše kojim redoslijedom i u kom trajanju treba poučavati i učiti tehničke elemente, npr. držanje reketa, početni stav, redoslijed udaraca, ispravak grešaka… Zamislite nastavu matematike bez udžbenika. Svaki profesor, u najboljoj/goroj namjeri, započeo bi s onim što se njemu čini važnim, neki bi prvo učili zbrajanje, drugi množenje, treći oduzimanje… Nakon nekog vremena, kada bi se svi ponovno “skupili”, “jedni šumom, drugi drumom”, teško bi tu našli zajedničkih točaka. Nazvao sam i pitao. Što je, na ovo dobroćudno pitanje, s druge strane “izašlo” iz slušalice? Takva kakofonija (grč. skup glasova koji loše zvuče, glasovni nesklad, neblagozvučnost) u trajanju od 20 minuta, da je, nakon toga, trebao “oporavak” od pola sata.

Drugi “slučaj”. Nazovem odgovornog i pitam za akreditaciju za WTT Contender Zagreb 2023. Odgovor? Pa, ne mogu ja to, to je van moje kontrole (eng. It’s Beyond My Control). OK! Tijekom turnira, sjednem sa šefom u kafić “Sport Billy”, čekam kavu (ne dočekam) i vidim da ih je više ušlo bez akreditacije i plaćene ulaznice. Aha, znači jedni mogu, drugi ne mogu… Super!

S jučerašnjim danom, objektivne brojke ovog bloga:
Statistika
Milijun i pol klikova. A, tu je “samo” stolni tenis. Objavljeno je 875 blogova, pa ako je za pisanje jedne objave potrebno 4 sata, to je ukupno “uloženih” 3500 besplatnih radnih sati! Ima tu i trošak hostinga, tj. smještaj internet stranica, cijena oko 10 US$ mjesečno, ukupno cca. 1000 US$. Da li to “zaslužuje” jednu akreditaciju, procijenite sami. Nema veze, šef je častio.

Kako znate da netko stolnoteniski valja? Najbolja svjetska igračica U13 (mlađa od 13 god.) dolazi na trening u klub (STARR, Varaždin)!

Ako netko želi promociju, a organizator je turnira, neka se javi! Ljudi smo, dogovorit ćemo se.

Sada, kako sam i obećao, najnoviji katalozi za 2023., XIOM i Butterfly. Kataloge možete listati i povećavati stranice, imaju super zvuk, a mogu se i preuzeti pritiskom na Download


Citat: Vrijeme je najoskudnije dobro koje imamo. Zato je njegovo rasipanje nenadoknadiv trošak.

Poruka:  请给我打电话

P.S. Tko me lajkao? Veći je i od najvećeg The Bossa (Bruce Springsteena) “naš” Senna M. Zaplešimo uz ovaj bezvremenski hit, a zbog toga ne treba ići u Hamburg.

Screenshot