Stolnoteniska drva – popis

Ako igrate sa drvom Butterfly Primorac Classic OFF-, Stiga Clipper ili Butterfly Power Defence (Matshushita) nemojte dalje čitati ovaj blog. Nalazite se u blaženom stanju, igrate sa najstandardnijim drvom i svaka daljnja informacija može Vas samo zbuniti. Naime, u nastavku je popis oko 1500 drva raznih proizvođača, a to nije niti polovica svih modela. No, ako Vas ipak radoznalost tjera, činite to na vlastitu odgovornost!

Čemu takav popis služi? Ako znate koje furnire bi trebalo imati Vaše idealno drvo, a ne možete ga naći. Dalje, ako imate drvo koje se više ne proizvodi ili želite zamjensko sličnih karakteristika, ali za manje novaca.

Drva_Popis.htm (Izvor: http://stumpof.blogspot.ru)

Ja se inače vrtim u magičnom krugu oko 3 drva:

  1. Butterfly Jonyer-H, OFF-, 5-slojeva hinoki, 80 g;
  2. XIOM Magellan, ALL+, 5-slojeva, hinoki zadnji sloj, 80 g;
  3. Stiga Infinity VPS V, 5-slojeva, zadnji sloj od dehidratizirane limbe, 80 g.

Momentalno mi je IN ovo zadnje. Prošli tjedan sam u jednom danu prodao cijelu zalihu, 3 komada, tako da sam presušio.

Stiga Infinity VPS V

Pitanje: Što mislite koliko drva, za vlastite potrebe, ima moj najčešći kupac? To ne znam ni ja, ali procjenjujem na 2000 – 3000. Bez brige, nisam mu ja prodao cijelu kolekciju. Ima tamo vrhunskih primjeraka, npr. osobnog drva Ma Wengea (ex svjetskog prvaka). Kako nabaviti takvo drvo? Jednostavno. Dođeš do igrača na turniru na kojem igra i izvadiš novčanicu od €100, ako ne reagira, ti izvadiš još jednu istu takvu. I drvo je tvoje.