Ross Leidy

Današnji blog nema veze sa stvarnim stolnim tenisom, on je više umjetnički, art, nastavak teme o Fancy Schmancy čokljanju. Znam, znam, sva događanja oko propale “jedinstvene simbioze sporta i zabave – Metropolis stolnoteniskog kupa i ping-pong partya”, očito to kod nas NE IDE. Ali bez obzir na surovu hrvatsku stvarnost, zamislite da se trebate pojaviti na pinganju u Spin Galacticu. S kojim reketićem, iz Vaše bogate kolekcije, bi tamo došli? Natürlich, Ross Leidy.

Ross Leidy Nebula
Ross Leidy Rapscallion

Te krasote radi Ross Leidy, 50 godina, živi u Ohio (USA). Bio je programer i iako se osobito ne razumije u pinganje počeo se baviti izradom drva. Neću ovdje ulaziti u detalje, a koga interesira može posjetiti web, pročitati interview, posjetiti forum sa temom njegovih drva. Najpoznatiji model se zove Sotto Voce. Koliko košta? Od $135 – 240, a za izradu drva od narudžbe treba 2 – 3 tjedna.

Ross Leidy

Da se na kraju vratim na početak. Budući da imam 350 – 400 drva, a nisam napaljen samo na jedan model npr. Viscaria kao neki, s kojim bih ja tamo došao? Vjerojatno, sa zadnjom akvizicijom, Sovietawards Maestro iz Litve. Milka Babović bi komentirala: “Sada izlazi Geek, sa drvcem Maestro F-type Fibonacci, vanjski furnir tamna limba, ispod sapele, srednjica od 1.-klasne balse …”.

Sovietawards_Maestro_F-type