Profesionalni ubojica i poskok

Sa zadovoljstvom obavještavamo svekoliku stolnotenisku javnost da su direktno iz “doktorske” radionice do nas došle gume najavljene u blogu Dr.Neubauer novosti, i to propadajući soft Killer Pro (hrv. profesionalni ubojica) i trava za blok na stolu Viper (hrv. poskok). Cijena gume Killer Pro je 230 kn, a sa skladišta su dostupna po 3 komada debljina 1.5, 1.8 i 2.0, u obje boje. Trava Viper ima istu cijenu, a dostupna je 1 crvena OX.

Soft Killer Pro ima topsheet (pipce) identične kao i Killer, ispod kojeg se nalazi crvena spužva, koja je već korištena u debljinama 1.3 i 1.4. Ova, nešto tvrđa kombinacija, omogućava znatan efekt ometanja kod blokiranja, protunapada i udarca, i to sa većom brzinom. Blok će “proizvoditi” loptice s niskim odskokom od stola, a one iz protunapada i ravnog udarca će proklizavati po površini stola. Guma Killer Pro se proizvodi sa spužvama 1.3 i 1.5, kada ima najbolju kontrolu i najveći faktor ometanja, dok u debljinama 1.8 i 2.0 ima veću brzinu. Guma sa spužvom 2.2 (max) biti će dostupna krajem studenog. Softovi Killer i Killer Pro se izvrsno uparuju sa bržim drvima klase OFF, npr. TBS, Stiga Clipper, Avalox P700. Na videu možete pogledati tatu i sina Neubauera sa gumom Killer:

Trava Viper je kvalitetna alternativa za blok i chop-blok na stolu. Pri tome, proizvodi nizak odskok loptice na protivničkoj strani stola. Pipci su mekani i ublažavaju brzinu dolazne loptice, a lako se izvode i sve napadačke tehnike s travom. Viper je dostupan u debljinama spužve OX (bez), 0.6 i 1.0, a karakteristike su: Brzina: 55, Spin: 82, Kontrola: 85. Gumu je najbolje zalijepiti na lovačko ili drvo od balse brzine od DEF do ALL.

DrN_LP_Comparison