Reketi za stolni tenis Gewo

Ovo je slika iz jedne domaće sportske prodavaonice, u ponudi su reketi iz Donica i Stige.

Reketi_Prodavaonica

O tvorničkim (premade) reketima za stolni tenis već je pisano u temama:

I, što tamo piše? Pa, da se kupnja gotovog reketa najčešće ne isplati, da su oni ispod rekreativne razine, a navedeni su i razlozi. Zbog čega su onda Gewo reketi tema, zar su oni drugačiji, bolji? Nisu. Ali, ima situacija kada reket za stolni tenis ne kupuje igrač sam za sebe, već se koristi, na primjer, za iznajmljivanje. Svi igrači nisu dobrodušni, ne paze, lupaju njime po stolu i u tom slučaju važnija je ekonomija, tj. niska cijena, od igračkih svojstava. Također, primjenjivi su i za djecu, kao njihov prvi reket.

Gewo_CS_Energy_Carbon

Ponuda iz Gewo vidljivo je na njihovim novim stranicama. Što i pošto (u kunama) mi od toga imamo na zalihi?

Gewo_Reketi

Koja je razlika između reketa iz serije Rave i CS, kojima je ime i lik “poklonio” njemački igrač Christian Süß? Rave su “klasični” jeftilen reketi smanjene glave, sa gumama 2.0, dok su u CS seriji na relativno kvalitetno drvo zalijepljene gume koje se daju lagano skinuti, bez trganja. Koja je razlika između reketa iz serije CS? Reket Energy Control ima ALL(+) drvo, Energy Power OFF drvo, a Energy Carbon carbonsko drvo, što sam naziv kaže. Na sve njih montiraju se grippy mekane gume Gewo CS Power Speed u debljini 1.8. Svi reketi dostupni su odmah, sa konkavnom drškom.

CS_Power_Speed

Kod nas stolni tenis i nije neki osobito popularan sport za široke narodne i turističke mase, eto, ljetos sam par puta navratio na Materadu, u Poreču, i od 6 “betonaca” nikad niti jedan nije bio iznajmljen. A, pogledajte i ovo, iz Kine…

P.S. Kako se u Švedskoj, kao ni kod nas, djeca ne bave sportom, svega njih 3 od 10, već vlastitim mobitelima i računalima, Stiga i H & M su, uz potporu kraljevske obitelji, pokrenuli promociju stolnog tenisa, pa se tamo u prodavaonicama H & M za oko 50 kn može nabaviti slijedeći reket:

Stiga_Reket

P.S. Reket Gewo Christian Süß Energy Carbon rasprodan.