DHS Hurricane3

O gumi DHS Hurricane3 već je dosta pisano na ovim stranicama. Samo kao podsjetnik:

Uff, puno, zar ne, a zašto toliko baš o toj gumi? Odgovor je jednostavan. Zato jer je to SIGURNO najprodavanija guma svih vremena, čak i “glupi” chatGPT ju je uvrstio u 5 najpopularnijih. Ali, za razliku od guma Butterfly Sriver ili Yasaka Mark V, kojima je vrijeme davno isteklo, Hurricane3 je još uvijek živa. Dokle? Ne bih znao. I, kada je izgledalo da je umrla, npr. kod prijelaza s klasičnog na vodeno lijepljenje (kao 2 prethodno navedena primjerka), te primat preuzela guma Haifu Blue Whale, opet se vratila (eng. I’m back). Kada su se umnožile zamjene (npr. Dianchi D), eto je opet na reketima ponajboljih Kineza i naših igrača.

Najnovija alotropska modifikacija zove se DHS Hurricane9, a to je, u stvari, guma identična Hurricane3, u različitim bojama, za one modno osviještene! 😎 “Nezgoda” je što ćete boju (umjesto crvene) platiti cca. 10€ više (druga guma, normalno, mora biti crna). Tko igra s DHS Hurricane3 koja nije crna, tj. na obje strane reketa? Vrlo mali broj igrača. Prema tome, ne radi se o stvarnom doprinosu DHS-a, već marketinškom trendu (APP = Ako Prođe, Prođe).

DHS_H9

Na kraju tekstualni (na engleskom) i slikovni pregled svih Hurricane-a.

Eto i video recenzije na hrvatskom:

Za koga je guma definitivni MUST? Za travaroše, jer koliko rotacije proizvedeš, toliko ćeš je moći nazad i primiti!

P.S. Što “umjetna inteligencija” kaže o njoj? “The DHS Hurricane3 is a Chinese-made rubber that is popular among players who prefer a more spin-oriented style of play. It’s known for its tackiness, which helps players generate spin on their shots”. U prijevodu: DHS Hurricane3 je kineska guma popularna među igračima koji preferiraju spin u igri. Poznata je po hvatljivosti, koja pomaže igračima da proizvedu više rotacije u svojim udarcima.