Akcija 10.2018.

Od ovog mjeseca, konkretno listopada 2018., započeti će mjesečne akcije na neke proizvode iz asortimana. S jedne strane, to je zahvala za čitanje blogova i posjete stranicama, jer koji je smisao truda ako ga nitko ne prati? S druge strane, pokušati ćemo biti maksimalno korektni, pa će ponuđeni proizvodi biti dostupni u dostatnoj količini. Akcija je dvojaka ili će neki proizvod biti po sniženoj cijeni ili će se gratis dobiti još jedan proizvod, npr. uz gumu besplatna folija, koja će je zaštiti i bitno joj produžiti vijek trajanja. Ni to na promjenu neće nagnati neke, koji s istim gumama igraju više godina, ali nema veze.

Što se nudi ovaj mjesec:

  • Gume iz serije Gewo Nexxus, najnovije generacije, o jednoj je i napisana recenzija (EL Pro 48) snižene su sa 250 na 230 kn, a standardna cijena je €47.90.
  • Gume Tibhar Evolution MX-P 2.1 ponovno su na skladištu po cijeni od 250 kn, a sigurno su najbolja zamjena za Butterfly Tenergy 05. Da bi se manje trošile (oksidirale), uz gumu se dobiva besplatna ljepljiva folija, čija protuvrijednost je 20 kn.
  • Gume XIOM Sigma II Europe i Pro u debljini 1.8, čija redovna cijena je €47.90, snižene su sa 240 na 180 kn. Model Europe je tvrdoće 45, tvornički tuniran, ima dostatnu brzinu i spin, te superiornu kontrolu za rekreativne igrače srednje klase (Sokaz 6. – 14. liga), za BH, igrače koji igraju bliže stolu i mlađi uzrast, a model Pro je tvrdoće 47.5, te je pogodan za igrače koji preferiraju brzinu i kontrolu.Xiom_Sigma_II_Europe
  • Uz sve ljepljive (tacky) kineske gume, npr. Globe 999, Giant Dragon Storm Soft, glatke gume od DHS-a i Friendship-a i dr., dobiva se gratis folija za ljepljivu gumu, vrijednosti 10 kn.